Двери већ половином фебруара биле на ивици цензуса!

Најновија истраживања показују да су Двери већ половином фебруара, пре гостовања на телевизијама са националном феквенцијом, биле на ивици цензуса – зато, очекујемо двоцифрен резултат!

Најновији број политичког недељника „Актер“ доноси врло интересантне податке: Двери су већ 14. фебруара биле на 4.8% гласова. Истраживање је радила агенција „Про позитив“ у периоду од 10. до 14. новембра на узорку од 1409 пунолетних грађана Србије.

Подсећања ради, ово истраживање је рађено пре гостовања Бошка Обрадовића на РТС, РТВ Војвоина и ТВ Б92 (25. и 27 фебруара). Пошто због успешног протеста и представки РРА очекујемо још гостовања на националним фреквенцијама, јасно је да се Покрет Двери ближи двоцифреном резултату, и да ће бити „камен којег одбацише зидари“ – највеће изненађење овогодишњих избора.

Због овако доброг рејтинга Покрета Двери, очекујемо да ће наредних дана почети гостовања по медијима фантомских листа и представника квази-политичких странака „десне“ и „умерено десне“ оријентације, са једним јединим циљем – дикредитовање Двери по налогу Александра Вучића. Ако упоредите шта је Александар Вучић причао о Дверима, и шта ће причати и шта већ причају они, видећете и сами.
Информативна служба Покрета Двери

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: