Покрет Двери предао републичку изборну листу

Покрет Двери данас је, у 14 часова, Републичкој изборној комисији предао листу за ванредне парламентарне изборе заказане за 16. март. Носилац листе је члан Старешинства Покрета Двери, Бошко Обрадовић.

Покрет Двери данас је, у 14 часова, Републичкој изборној комисији предао листу за ванредне парламентарне изборе заказане за 16. март. Носилац листе је члан Старешинства Покрета Двери, Бошко Обрадовић.

На листи, под именом Двери – Бошко Обрадовић, налази се 250 кандидата, међу којима је и председник Скупштине АП Косово и Метохија, Славко Стевановић, проф. на Универзитету Беркли (САД) и једна од лидера српске дијаспоре, др Јасмина Вујић, лекар Хитне помоћи – Београд и познати писац за децу, др Зорица Кубуровић, проф. др Мила Алечковић, некадашњи директор Математичке гимназије у Београду, проф. др Љубомир Протић и министар у Влади РС Крајине у изгнанству, Ратко Личина.

Приликом предаје листе, Бошко Обрадовић је објаснио зашто грађани треба да гласају за Покрет Двери.

– Двери на делу показују да постоји политика са моралом и поштењем! Верујемо у Бога и Српство! Једини смо ставили породицу на прво место! Једини заступамо интерес српског расејања! Једини смо против Европске Уније и за савез са Русијом! Бранимо домаће економске интересе, домаћег привредника и пољопривредника, радника, сељака, војника, професора и лекара. Нисмо учествовали у лоповским приватизацијама, све време се боримо да земља остане наша и не оде у руке странаца, пручио је Обрадовић и истакао да су Двери зауставиле тровање народа ГМО семеном и храном, спречиле педербалове и наметање хомосексуалне пропаганде нашој деци.

Двери – подвукао је Обрадовић – нису издале Косово и Метохију!

– Зашто Двери? Зато што нас никада нису финансирали странци и тајкуни. Ми никада нисмо били на власти! Зато што су сви други исти, а наше време тек долази – истакао је носилац листе Двери, Бошко Обрадовић.

Информативна служба Покрета Двери

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: