Покрет Двери позвао на заједничку изборну листу свих српских родољуба на наступајућим ванредним републичким изборима

Покрет Двери позвао на заједничку изборну листу свих српских родољуба на наступајућим ванредним републичким изборима.

На данашњи празник, кад сви као Срби стојимо пред ликом Светог Саве и преиспитујемо себе шта смо а шта нисмо урадили за своју Отаџбину, поставља се питање како ће српски родољуби наступити на ванредним републичким изборима који нас ускоро очекују.

Владајући режим СНС и СПС, у директној сарадњи са лажном опозицијом оличеном у Ђиласу, Тадићу, ЛДП-у, УРС-у, Чанку, Вуку Драшковићу и Расиму Љајићу, припрема нове изборне нерегуларности, лажи и преваре у циљу прављења апсолутне већине у будућем сазиву Скупштине Србије. Овај удружени злочиначки подухват свих политичких странака које су за улазак Србије у ЕУ по сваку националну цену направљен је са циљем будуће промене Устава Србије, дефинитивне издаје Косова и Метохије и даљег разбијања Србије у Војводини и Рашкој области.

Највећа одговорност у овоме тренутку је на Демократској странци Србије, Српској радикалној странци и Покрету Двери.

Наше три родољубиве политичке организације, без обзира на све наше међусобне разлике, а уз помоћ других патриотских организација и истакнутих националних интелектуалаца који би несумњиво подржали ову заједничку изборну листу, заједнички би постали доминантна политичка снага у Скупштини Србије.

Познат је став Двери да је заједничка изборна листа свих родољубивих политичких опција које су за прекид преговора са ЕУ и одбрану Србије боља од појединачних наступа на изборима, јер не смемо више дозволити да буде бачен један патриотски глас, а камоли више процената гласова. На овај начин постали бисмо непремостива препрека у будућем сазиву Скупштине Србије за промену Устава и даље морално, економско, социјално и свеукупно државно урушавање Србије.

Старешинство Покрета Двери

О Савиндану 2014

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: