Зашто је НАТО бомбардовао Србију?

Зашто је НАТО бомбардовао Србију?

Трајна трговина кроз трајни рат

Током мог путовања кроз србију,  када сам у септембру 1999. обишао осам српских градова  рекао сам публици – од Ниша до Београда – да НАТО бомбардовање Србије није било ништа до силовање једне мале земље од стране једне банде.

Војни савез од 19 држава и 780 милиона људи; са преко половину светског бруто домаћег производа, који поседује две-трећине глобалне војне силе, удружио се против једне сићушне државе са 10 милиона становника. 79 дана је НАТО терорисао народ Србије, бацивши 23.000 бомби и ракета на њих током 36.000 летова.

Зашто? Покушаћу да одговорим на то у овој колумни. Али прво желим да истакнем да су држављани и војска Србије остали непокорени и нису се упласили НАТО-вих бомби и претњи. Ово није рекла-казала! Ја сам видео њихов пркос сопственим оцима током шест дана које сам провео тамо за време НАТО бомбардовања крајем априла.

Из тог разлога, на свакој станици наше “Тоур де Сербиа” у септембру 1999. говорио сам српском народу да ми је част да се поклоним пред њима задивљен њиховом храброшћу и љубави за слободом.

А то сам и радио [клањао се].

Али, да почнемо испочетка.

24. март.

Чак и пре него што су прве бомбе пале на Србију, ми смо на насем Wеб сајту Истина у медијима објавили први од оног сто се касније претворило у 106 специјалних ратних ТиМ билтена, који су обухватили 480 цланака и 199.000 реци.

Рекао сам у том првом уводнику ратног издања Тим, да ће 24. март 1999. у историји бити запамћен као Нови дан срамоте. Осим што су овог пута америчке ракете и бомбе урадиле Србији оно сто су Јапанци урадили Америци у Перл Харбору 7. децембра 1941.

И горе… Јер је НАТО водио рат против цивила.

Када сам путовао кроз Србију крајем априла видео сам да ова моћна војна алијанса напада старачке домове, болнице, школе, фабрике, цркве, мостове, пруге, ТВ и радио станице…

Погледајте само неке НАТО мете.

Како је то рекао пуковник Дејвид Хекворт, живи војник са највише одликовања у Америци, кога такође имам част да убројим међу своје пријатеље, “Клинтонова доктрина” је:

“Бомбардовати цивиле и цивилне структуре све док војска те земље то више не може да гледа.”

Укратко, оно сто је НАТО урадио Србији није био рат. То је био тероризам! Као резултат таквог НАТО бомбардовања убијено је преко 1.500 цивила – више него дупло од броја жртава које је имала југословенска војска. Око 30% жртава су била деца.

Бомбардовање се завршило 10. јуна. Али НАТО-в рат против српских цивила се наставио. Само другим средствима. Оног дана када су НАТО и спрске војне власти потписале примирје, ми смо рекли да ће се НАТО-в “мировни процес” претворити у “мировну фарсу.” И јесте.

Током следећих пет месеци убијено је преко 400 косовских Срба, скоро 500 њих је отето и сматра се мртвим, а висе од 180.000 њих је истерано из домова својих предака. Ми смо све ово документовали у других 52 специјалних ТиМ издања “мировне фарсе”, са укупно 227 чланака и 101.000 реци. И предложили смо 10. новембра да се тај дан – 10. новембар, један дан пре западног Дана сећања на први светски рат, прогласи за српски Дан сећања.

Током целог овог српског искушења, ТиМ читаоци из свих крајева САД и више од 100 земаља широм света писали су нам да нам кажу да су огорчени због НАТО ратних злочина. Неки Американци су рекли да их је срамота сто су Американци. Исто су рекли и неки Канађани, Британци, Белгијанци, Немци… Неки амерички ветерани, као и обични грађани, су се добровољно јављали да иду и помогну Србији. Успут, нико од њих није био српског порекла.

Тако да, ако Клинтон није имао подршку америцког народа, зашто је забога бомбардовао Србе? И у чије име?

Па, ја већ годинама говорим да прави мото глобалиста Новог светског поретка НИЈЕ “светски мир кроз светску трговину”, као сто то тврде његови лидери. Већ је “трајна трговина кроз трајни рат.”

Прво их срушите; онда их изграђујете. На сваки начин, “трговци смрћу” и њихови банкарски и медијски партнери-у-злочину победјују. Србија је само још један такав случај.

И шта је поента? Рат је добар бизнис. Увек је то био. Увек ће то бити. Питајте само главне менаџере првих 10 добављача Пентагона чије су деонице винуле у небеса како су опадале акције човечанства.

Њихове деонице су далеко превазишле остатак берзе деоница која рачуна на повећаје цена (С&П 500) у сразмеру 2,5-до-1 током првих 60 дана рата

Штависе, НАТО косовска “хуманитарна мисија,” како је описана у овом мудром ратном цртаном филму, била је случај масовног убиства с предумишљајем. Није то имало пуно везе с тим шта је Милошевић урадио, или шта није урадио.

Да ли би вас изненадило да сазнате, на пример, да је Клинтонова администрација захтевала додатних 112 милијарди УСД за буџет Пентагона скоро шест недеља пре него што је почело НАТО бомбардовање?

Да ли би вас изненадило да сазнате да је амерички министар одбране Вилијам Коен искористио састанак за процену рата против Србије, који су одржали 19 НАТО министара одбране баш овде, у Торонту, 21-22. септембра  1999 године, да натера своје савезнике да купе још прецизно навођеног оружја и других система високе технологије?

Шта мислите од кога?

Од америчких “трговаца смрчу,” наравно.

Тако, као што сам рекао у својој колумни у јануару 1999 за аустралијски лист Нова зора, да је “косовска криза” производ фанрике криза у Вашингтону. Погледајте доказе…

Када сте први пут чули за такозвану Ослободилачку војску Косова? Сто се мене тиче, не пре краја 1997. године. Пре тога, ОВК није постојала. Барем не у јавности. А није ни чудо…

Јер, ОВК је смишљена у јуну 1996. на састанку Билдербергер групе у Кинг ситију, одмах поред Торонта, према Џон Витлију, аналитичару из Торонта и “посматрачу Билдербергера.” ОВК је створена, опремљена и обучена од стране Запада, с циљем да дестабилизује Космет и тако олакса НАТО интервенцију.

Али не морате мени веровати. 2. априла је новина Истина у медијима примила писмо од разочараног “ОВК теренског командира.” Он је рекао да су га обучавали немачки, турски и авганистански инструктори. И да су оружје добили од НАТО трупа у Македонији. Наређење за ОВК је било да дестабилизује Космет и делује као НАТО копнене трупе. Његово писмо је јос увек на нашем Wеб сајту.

Почетком 1998., у ретком нападу истинољубиве искрености, или мозда због брзоплетог језика, виши дипломата министарства спољних послова, Боб Гелбард, је ОВК назвао “терористичком организацијом.”

Ипак, ево је ОВК, у јануару 1999., како изгледа тип-топ и спремна за акцију у потпуно новој опреми немачке производње.

Као што је било и ОВК ваздушно крило – НАТО. Није чудо да су неки амерички демонстранти носили натписе на којима је писало да је НАТО у ствари скраценица од – “Нортх Атлантиц Террорист Организатион.” (Северно атлантска терористицка организација).

“Свака птица своме јату?”

Ако сумњате, погледајте Ричарда Холбрука,некадашњег америчког амбасадора при УН. Ево га овај Вол Стрит банкар-дипломата Стејт дипартмента који покушава да подигне имиџ ОВК на фото сеанси постављеној код Дечана, у јуну 1998.

На истом том путу Холбрук је дао корпу српском владици Артемију у корист позирања са овим ОВК борцем.

Лоша срећа за борца. Како ми је мало касније рекао један виши британски војни обавештајни званичник: “Тај ОВК цовек је био будала да дозволи да се његово лице прикаже. Српска полиција није нимало луда.”

Наравно, ОВК терориста с брадом је идентификован у брошури југословенске владе у септембру 1988. као Љајим Хаџију, “шведски дрзављанин који се придружио ОВК 1998..”

Његова даља судбина није позната.

Даме и господо, као сто можете видети, косовски рат је од почетка до краја био скован од стране фабрике криза у Вашингтону.

Рат је био последњи пример злог, геноцидног, паразитског, Макијавелистичког војно-индустријско-финансијског комплекса који се богати на леђима других људи и њиховог бола и патње.

Не тако давно, 1983. године, председник Реган је с правом назвао Совјетски Савез Злим Царством. У оба моја ратна говора у Вашингтону – 1. маја и 5. јуна – рекао сам да је сада Вашингтон седиште Злог Царства.

(beograd.com)

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: