Због гејева библија проглашена говором мржње

 

Због гејева библија проглашена говором мржње
Библија (Фото: Србининфо)

Због гејева библија проглашена говором мржње

 
 
 
Share

Торонто – Врховни суд Канаде ове године прогласио је библијске цитате, који говоре против хомосексуалаца, ни мање ни више него говором мржње. Тако је у Канади забрањено користити библијске цитате који на неки начин описују изопаченост ЛГТБ особа.

Многе књиге које говоре о свршетку света укључујући библијску књигу Откривења наговештавају да ће Божја Реч односно Библија у последњим временима бити забрањена те како ће зло да влада светом. Да све што је записано, се управо одиграва потврђује и одлука канадског суда који је прогласио Библију говором мржње.

Канадски суд је донео такву одлуку након што су у јавност пуштена два летка у којима су јасно означени библијски цитати у којима се говоре о греху хомосексуалности. Први летак говори о библијској причи Содоме и Гоморе где су градови уништени управо због тог греха изопачености. Други летак усмерен је против здравственог васпитања у школама где децу подстиче на учење о хомосексуалности као о нормалној полној оријентацији. Тако је у том летку искориштен цитат:

Ономе, напротив, ко би саблазнио једнога од ових малих који верују у мене, било би боље да му се о врат обеси млински камен. Неизбежно долазе саблазни, али јао човеку по ком долази саблазан.

Овај библијски цитат такође је проглашен говором мржње те забрањен.

И цитат Воли грешника, мрзи грех такође се не сме употребљавати у јавности.

Канадски медији ову одлуку суда назвали су великом победом геј популације.

Геј лобији широм света толико су јаки да су успели да забране Божју реч која живи хиљадама година у људима и око људи. Глобална елита с којом су повезане и наше луткице на власти желе под сваку цену убије моралност, веру и љубав јер само тако човек постаје ништаван, постаје хладан на грех и изопаченост што је оличење зла које је спремно завладати светом.

Иако је нама људима ова борба представљена као борба за слободу то баш и није тако. Гашењем Божје речи, Канађани су јавно признали коме припадају. Јер ако не припадају Богу љубави, припадају богу изопачености.

Велика мржња према Божјој Речи сваким даном је све већа и шири се планетом као подмукла зараза. Бог је у очима греха примитиван и хомофобан, Бог у очима греха одузима слободу и дискриминише. Греху Божја реч смета јер она је жива и системска, она разгаљује, побеђује, љуби и слави живот. Грех је против живота и стога Божја Реч мора бити уништена. Почело је у Канади и не зна се где ће завршити. Но, једно је сигурно, зло неће одустати тако лако.

Дневно

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: