Подршка Двери испред Амбасаде Украјине: НАПРАВИЛИ СТЕ ПРАВИ ИЗБОР – СЛЕДЕЋА ЈЕ СРБИЈА

Покрет Двери ће сутра на конференцији за медије испред Амбасаде Украјине у Београду пружити пуну подршку народу Украјине да издржи под притисцима из ЕУ и остане веран свом самосталном избору да се окрене економској сарадњи са Русијом.

Покрет Двери изнова поздравља одлуку Председника и Владе Украјине која је одбила споразум са Европском Унијом, и окренула се економској сарадњи са Русијом. Таква одлука је била у најбољем интересу за Украјину и њене грађане. Двери и српски народ пружају пуну подршку народу Украјине да издрже протесте ЕУ-лобиста. Целом свету је јасно да је време државних удара НАТО-а, маскираних у такозване обојене револуције, прошло, и да је тродеценијска хегемонија над светом заустављена у Сирији и Украјини.

Храбра одлука украјинских власти је уједно први пораз ЕУ у њиховој дводеценијској доминацији у Источној Европи. Украјина је смогла снаге да се руководи интересима сопствене земље и народа, а не жељама Брисела и тамошње олигархије. Србија свакако треба да следи овај пример, и Покрет Двери ће још јаче наставити своју политичку борбу да и српски одговор ЕУ буде идентичан украјинском, као и да се Србија окрене Царинској Унији са Русијом и евроазијским интеграцијама.

С обзиром да су у Кијеву у току демонстрације сличне 5. октобру 2000. у Србији, којима се жели срушити власт која се успротивила ЕУ и окренула Русији, Покрет Двери одржаће конференцију за медије испред Амбасаде Украјине у Београду (Улица Паје Адамова бр. 4, Савски венац/Дедиње) у уторак, 3. децембра у 13 часова и пружити подршку народу и властима Украјине да издрже. На конференцији ће се обратити Срђан Ного, члан Старешинства Покрета Двери. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже у подршци украјинском народу.

У прилогу можете погледати снимке руске телевизије о рушилачком упаду демонстраната у зграду градске управе у Кијеву.
Информативна служба Покрета Двери

 

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: