МОЛБА ЗА ПОМОЋ

 

МОЛБА ЗА ПОМОЋ

Ја сам Милан Марковић,рођен сам 11.11.1991.године у Лесковцу.Несрећне 1992 године је мој отац извршио самоубиство и мајка ме оставила код баке по мајци код које сам био до 2007 године када је она нажалост умрла,након тога сам отишао у систему хранитељства под Центар за Социјални Рад, у Лесковцу.

Из система хранитељства сам силом изашао фебруара 2012 године и отишао на улицу касније сам нашао посао у једној керамичкој радњи за израду санитарије Керамику Лесковац, у село Братмиловце где сам радио скоро два месеца,после сам добио понуду за Црну Гору коју сам прихватио.

Касније су ме звали из једне невладине организације да радим на пројекту неколико месеци али како тај пројекат није дуго трајао био сам приморан да поново одем на улицу до пре неколико дана када је реаговао „Центар за Социјални Рад“, у Лесковцу.За сада су ми платили стан за два месеца.И помогли ми да добијем важећа документа јер су по закону морали да ме прјаве на адресу „Центра за Социјални Рад“,у Лесковцу.

Ја сам завршио Трговинско-Угоститељску Школу“ у Лесковцу смер посластичар.Такође завршио сам две године „Високе Струковне Школе за Текстил“,у граду Лесковцу смер текстилни механичар али стицајем околности нисам имао новца да наставим школовање.

Па вас зато молим да ми помогнете ако можете и ако сте у могућности јер ја немогу ни посао да нађем свуде где сам отишао да питам за посао већина ме је питала из које сам политичке странке и ко ме послао,а ја нити сам у неку политичку странку нити имам неку везу за посао,а немам никог од рођака који би ми помогли.

Мој број телефона на који ме можете добити је +381637454154.

Моја адреса:

Србија

16000 Лесковац,

Ул.Косте Стаменковића,006

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: