ХИТНО; НИТНО; ХИТНО; ДЕЛИ : УДАР НА ДВЕРИ: Полиција упала у просторије Двери, саслушава и плени опрему Покрет Двери као једина опозиција под ударом режима

From: Jasmina Vujic [mailto:jasminav@pacbell.net]
Sent: Thursday, October 31, 2013 11:28 PM
To: jovanovic.zivadin@gmail.com
Subject: Re: [ZA Srbiju] Режимски удар на радио Снага народа

Поштовани Живадине,

 

Шаљем Вам податке у ућуткиваању опозиције при чему се не бирају средства,

 

Јасмина


From: Bosko Obradovic <obradovic.bosko032@gmail.com>
To: „zasrbiju@dveri.rs“ <zasrbiju@dveri.rs>
Sent: Thursday, October 31, 2013 10:39 AM
Subject: Re: [ZA Srbiju] Режимски удар на радио Снага народа

 

Драги пријатељи,

 

Полиција је управо у централној канцеларији Покрета у Београду, где такође саслушава и плени опрему. 

 

У наставку имате цело саопштење, а ми ћемо вас у току ноћи даље обавештавати. 

 

Најпреча ствар је да колико одмах сутра обезбедимо новац за нову опрему и покренемо поново интернет радио. Очито је то оно што је било пун погодак, што боли и једино може да промени ствари у Србији. 

 

Свако добро и нећемо се предати. 

 

Бошко Обрадовић

 

УДАР НА ДВЕРИ: Полиција упала у просторије Двери, саслушава и плени опрему

Покрет Двери као једина опозиција под ударом режима

 

            Вечерас око 17, 30 часова Управа за борбу против организованог криминала упала је и у просторије Покрета Двери у Београду са налогом за претрес и пленидбу комплетне опреме, на првом месту свих рачунара, као што је претходно учињено у просторијама опозиционог радија СНАГА НАРОДА.

После режимских напада на члана Старешинства Покрета Двери Бошка Обрадовића и његову породицу, вишедневног рушења централног сајта Двери, затварања јединог опозиционог радија у Србији СНАГА НАРОДА, владајући режим на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем покренуо је највећи удар на Покрет Двери као једину и истинску опозицију у Србији.

Како сазнајемо из поузданих извора данас је у Влади Србије и РРА било ванредно стање и цео дан се организовала ова акција забране интернет радија СНАГА НАРОДА и упада у просторије Двери.

Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас да је владајући режим ушао у тоталитарну фазу, да је невиђени политички скандал забрана једног опозиционог интернет радио програма у Србији (што нема упориште нити у једном закону), а да се улажење у просторије Двери може сматрати директном забраном политичког деловања. Покрет Двери, међутим, ништа не може уплашити и настављамо борбу против издајничког режима коме очито није пријало све што смо ових дана покренули са стварањем опозиционог народног фронта против Владе Србије и шиптарских избора 3. новембра, изјавио је Обрадовић.

После јучерашњег говора Бошка Обрадовића у Косовској Митровици да ће свим потписницима Бриселског споразума бити суђено кад Двери, уследио је овај притисак на једину истинску опозицију у Србији данас.

Пратите нове информације на нашем сајту и ширите истину о режиму који се овако уплашио јединог слободног медија и једине истинске опозиције.

Информативна служба Покрета Двери

 

 

 

31. октобар 2013. 18.05, Bosko Obradovic <obradovic.bosko032@gmail.com> је написао/ла:

Режим кренуо у забрану јединог слободног радија Снага народа

 

Већ после само 48 сати рада првог слободног, независног, народног и опозиционог радија – Снага народа, владајући режим кренуо у затварање радија.

 

У овом часу у току је режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 која се чује у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима. У овом часу испред приватног имања где се налази предајник нашег радија дошли су представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану, али са захтевом да се забрани даљи рад овог предајника, а самим тим и радија.

Радио Снага народа нико не може забранити и затворити на интернет адреси www.snaganaroda.rs па Вас позивамо да пратите програм и борбу против медијске цензуре коју води наш чувени новинар Марко Јанковић.

Пратите радио на нашој интернет адреси и пратите новости око борбе против медијске цензуре и за слободу јавне речи. Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да нас пратите и проширите ову вест о режимском рушењу јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.

Редакција интернет радија Снага народа

 


_______________________________________________
Примили сте поруку са интернет групе „Срби из Региона и Расејања ЗА Србију – ДВЕРИ“
Поруке шаљете свим члановима ове интернет групе на адресу zasrbiju@dveri.rs
За проблеме приликом слања и примања поште контактирајте модератора групе moderator@dveri.rs
ОДЈАВА СА ЛИСТЕ:кликните на линк http://lists.dveri.rs/cgi-bin/mailman/options/zasrbiju  и тамо у поље „Е-адреса“ упишете Вашу адресу (без лозинке), и испод кликнете на дугме „исписивање“.

5 Antworten

 1. Солидарност са радијом „Снага народа“

  Режим је данас 31.10.2013. после само 48 сати рада, одузео емисиону опрему новоснованом опозиционом радију „Снага народа“. Режим не може спречити да се настави емитовање програма преко интернета.
  Њихов програм можете пратити и преко нашег сајта:
  http://radio.pokretzasrbiju.org/

 2. З. Д.:
  Ево чух да су џандари упали у канцелариу двери, похапсили неке …
  поодносили све компјутере и опрему… немам појма зашто, да ли због радиа Снага Србије или нечег другог …

  Е сад ћу мирно да чекам. нема секирације. Ту су двери, како то до сада нисам укапирао??
  Двери су пицин дим у свој Србској причи… ич не утичу нит ће да утичу на било шта битно.

  Ја се једино уздам у сукоб унутар владајуће коалиције, у сукоб Шоља-Силиконац са његовом спонзорушом глобином енерегетичарком.
  То се јасно видело и вечерас у Скупштини. Коферче муца, `тео би да је.бе а да му не уђе, па муцка, муцка, зноји се и на крају се усра ки грлица….

  Силиконац се млого занео и унео, брзо ће да пукне ки балонче, нема он капацитет да бидне на дужи рок трајања.

  Могу Силиконац и Коферче да тртљу и муцу још највише 5 месеци, а ондаК ће
  на улице стотине иљада неупошљених, гладних, болесних и промрзлих.

  Тога су свесни друг тајкун ђидо, чеда наркоманчина и остала соланина багра и већ се организују да искористе тај тренутак. Е тада коначно овај Народ мора да бидне једном паметан и из редова својих изабере владу, а сву багру одмах похапси и у Забелу да садУ паприку и лукац…

  R. Z.:
  Maa jook kaka zabela tu bi uživali. U rudnik bre da rade za platu od 150tak jevrića koja će mesecima da kasni. I tako dok su živi.

 3. Srpska paranoja. Ma ko da pokuša da ruši vlast, naročito vlast koja je evidentno marionetska, evrofanatična i plaćena iz zapadnih fašisoidnih centara moći, biće označen kao mlak, mekan, nesposoban, nekonzistentan, spor i nedovoljno srpski – nacionalno orijentisan. Nema naroda u Evropi pa ni u svetu koji se neće ujediti protiv unutrašnjih i stranih pljačkaša i makar pokušati da se otarasi svojih kvislinga. Dok mi nađemo dlaku u jajetu ovi i njima slični će dokrajčiti Srbiju.Nema kritične mase a i kad je ima vrlo brzo je preuzmu lukavi pokvarenjaci, strani plaćenici, lažne patriote, četnici iz partizanskih filmova, „republikanski“ monarhisti. Izborima se ništa ne postiže jer procenat apstinenata nije bitan a procenat izašlih na izbore je omogućio da miševi i mačke mogu biti u koaliciji. Ideoloških razlika više nema. Desnica je levica. Napred je nazad.Slep narod bira za cara onoga koji ima bar jedno oko.Lud narod bira za vođu Grobara. Čist sado mazohizam. O kakvim slobodama ćemo da pričamo kad se hapsi reč, pesma, zvuk

  • Tekst Srpska paranoja nije dovršen jer je autor bio ometan dok je tekst pisao. Isti oni koji su uhapsili reč Ispreturali i ukrali opremu slobodnog opozicionog glasila su opremljeni savremenim uređajima za ometanje mejlova, društvenih mreža faceooka i tvitera. Evo kako to radi Vučićeva BIA. Spisak svih lica koji reaguju na bolesni evrofanatizam, zatim lica koji pišu patriotske tekstove o flagrantnoj izdaji srpskih nacionalnih interesa i srpske pokrajine Kosova i Metohije, bivaju blokirani, ometani isključivanjem, ubacivanjem virusa. Potom bivaju pozivani na informativne razgovore, bivaju hapšeni, preti se njihovim porodicama, sumnjivi tipovi ih presreću na ulici, noću ih obilaze, prete,ruše, pale podmeću eksplozivne naprave pod automobile i kuće. O prisluškivanju je izlišno govoriti jer su toj gnusnoj radnji građani podvrgnuti danonoćno. Tekst SRPSKA PARANOJA potpisan sa M.T.S. potpisaću punim imenom i prezimenom jer pseudonim neće sprečiti diktatorski rešim trijumvirata Nikolić-Dačić-Vučić da mi do jutra pošalje interventnu

 4. Srpska paranoja. Ma ko da pokuša da ruši vlast, naročito vlast koja je evidentno marionetska, evrofanatična i plaćena iz zapadnih fašisoidnih centara moći, biće označen kao mlak, mekan, nesposoban, nekonzistentan, spor i nedovoljno srpski – nacionalno orijentisan. Nema naroda u Evropi pa ni u svetu koji se neće ujediti protiv unutrašnjih i stranih pljačkaša i makar pokušati da se otarasi svojih kvislinga. Dok mi nađemo dlaku u jajetu ovi i njima slični će dokrajčiti Srbiju.Nema kritične mase a i kad je ima vrlo brzo je preuzmu lukavi pokvarenjaci, strani plaćenici, lažne patriote, četnici iz partizanskih filmova, “republikanski” monarhisti. Izborima se ništa ne postiže jer procenat apstinenata nije bitan a procenat izašlih na izbore je omogućio da miševi i mačke mogu biti u koaliciji. Ideoloških razlika više nema. Desnica je levica. Napred je nazad.Slep narod bira za cara onoga koji ima bar jedno oko.Lud narod bira za vođu Grobara. Čist sado mazohizam. O kakvim slobodama ćemo da pričamo kad se hapsi reč, pesma, zvuk

  Antwort
  Kommentar verfassen Antwort abbrechen
  Gib hier Deinen Kommentar ein …

  Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:
  E-Mail (erforderlich) (Adresse wird niemals veröffentlicht) Name (erforderlich) Webseite Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. ( Abmelden / Ändern )
  Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. ( Abmelden / Ändern )
  Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. ( Abmelden / Ändern )
  Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. ( Abmelden / Ändern )
  AbbrechenVerbinde mit %s

  Benachrichtigung bei weiteren Kommentaren per E-Mail senden.

  November 2013 S M D M D F S
  « Okt
  1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30

  Veze

  A, evo MATIJE BEĆKOVIĆ VIDEO GOVORA
  A:NAZI GENOZIDE
  Ambasada Srbije u Svajcarskoj

  BALKANBLOG

  BRATSTVO-JEDINSTVO

  compact

  Evo Miloševićevog govora od 2. okt.2000 pa ustanovite sada koliko je bio u pravu tada!
  GLASAJMO ZA JASMINU NOKOVIĆ NA KONKURSU ZA SPORTISTKINJU GODINE

  http://www.radioiskon.org/Emiview.asp?IDEmi=996

  Peticija protiv secesije K/Mthepetition

  PROTESTI PROTIV SECESIJE KOSOVA ŠIROM SVETA

  Srpska Pravoslavna Crkva

  stara ljuba

  SVETSKO PRVENSTVO-JASMINA NONKOVIC
  u Beogradu

  Vlada Republike srbije
  vodic za emigrante u USA

  Statistika Poseta
  1,635,265 Poseta
  Top Posts
  JABUKA I DRUGO LEKOVITO VOĆE, POVRĆE I BILJE – RECEPTI KUĆNE APOTEKE – Dostavila, Dušanka Stanić urednik GD
  RECEPTI – POSNA JELA – SRPSKA PRAVOSLAVNA EPARHIJA SREDNJOEVROPSKA – SERBISCH-ORTODOXE DIÖZESE FÜR MITTELEUROPA
  BAKINI RECEPTI ZA KUĆNU APOTEKU DOBRO ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT Autor, Dušanka Stanić
  Domaći TV kanali na internetu-sve besplatno, Estrada Club
  ХИТНО; НИТНО; ХИТНО; ДЕЛИ : УДАР НА ДВЕРИ: Полиција упала у просторије Двери, саслушава и плени опрему Покрет Двери као једина опозиција под ударом режима
  Složna braća kuću grade a nesložna razgradjuje!
  Zanimljivo – kandida i rak
  UPROPASTITELJI SRBIJE
  Adresar dijaspore
  Контакт
  Bloggen Sie auf WordPress.com. The Digg 3 Column

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: