Obeležena tri jubileja u PU „Lane“

Obeležena tri jubileja u PU „Lane“


Beograd, 30.oktobar-Povodom obeležavanja tri jubileja – 30 godina postojanja vrtića „Lane“ u Kaluđerici, 18 godina aktivnog rada na polju ekologije i 3 godine od osnivanja vrtića „Veseljko“, predškolska ustanova „Lane“ Grocka predstavila se temom  „ STVARALAČKI KORACI NAŠEG PUTA“, 30.10.2013.godine u Kaluđerici.
„Stvaralački put“ poveo je goste najpre u vrtić „Lane“, gde su imali priliku da posete ekološke radionice sa decom i eko-galeriju, rezultat rada dece i vaspitača. Nakon toga, u vrtiću „ Veseljko“ goste je čekao bogat program kroz koji ih je vodio poznati glumac, Srđan Karanović.
Putem kraćeg filma prikazan je život i rad ekološkog vrtića „Lane“ u Kaluđerici, dug tri decenije. Usledila je zatim, prezentacija projekta „NAŠI KORACI KROZ EKOLOGIJU“, projekat koji danas predstavlja akciono-istraživački rad i akreditovani seminar.
Stihovi pesme „ EKOLOŠKO LANE “, u izvođenju Srđana Karanovića, oslikavaju razvojni put vrtića i predstavljaju nadahnuće autora vaspitača.
Završnica programa bila je posvećena stanovnicima zelenog grada. Kroz igru, ples i glumu, deca svih vrtića PU „Lane“ učinila su ovaj dan posebnim.
Svečanosti su prisustvovali dugogodišnji saradnici, zaposleni i prijatelji, poštovaoci rada predškolske ustanove „Lane“: Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu, predstavnici lokalne zajednice, kao i predstavnici drugih važnih institucija.
Ovaj za nas poseban dan upotpunjen je promocijom trećeg po redu izdanja knjige „ Od Vrtopa do samovrednovanja“, autora direktora Vere Milanov.

Srdacan pozdrav,

Olivera Labudovic

PR Consultant

Logos Public Relations

Vuka Karadzica 7a

11000 Beograd

 

T: +381 (0) 11 2639-831, 3285-931

F: +381 (0) 11 2629-159

M:+381 (0) 63 111 5351

olivera@logospr.rs

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: