Srbi za Srbe prikupili 400.000 evra

Srbi za Srbe

 

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je sredinom oktobra 2013. preko 400.000 evra donacija za pomoc ugrozenoj deci sirom Balkana. Od 2005. godine, pod sloganom “Deca su nasa buducnost“, organizacija je pomogla preko 350 viseclanih porodica i obezbedila neophodnu humanitarnu pomoc za najugrozeniji deo srpskog naroda. Takodje, zvanicni sajt organizacije (www.srbizasrbe.org) zabelezio je vise od pet miliona poseta!

Zahvaljujuci zvanicnim ograncima organizacije u Srbiji, Republici Srpskoj, Austriji, Svajcarskoj i Sjedinjenim Americkim Drzavama kao i velikom broju donatora i prijatelja organizacije sirom sveta, “Srbi za Srbe“ su prikupili neophodna sredstva i obezbedili mnogim porodicama siguran krov nad glavom izgradnjom i dogradnjom desetina kuca.

Pored toga, obezbedjena je velika pomoc u vidu frizidera, sporeta, zamrzivaca i drugog osnovnog pokucstva, izgradjen je i opremljen veliki broj kupatila, opremljene su decije sobe novim krevetima, plakarima, stolovima, kompjuterima, igrackama i skolskim priborom. Takodje, organizacija je obezbedila veliku pomoc seoskim porodicama u vidu traktora, plastenika, freza, krava, ovaca i koza kako bi svojim radom stekli mogucnost da obezbede osnovne zivotne potrebstine za svoju decu.

Ono sto ovu humanitarnu organizaciju izdvaja od drugih jeste transparentan nacin rada i veliki broj donatora koji sa relativno skromnim donacijama na mesecnom nivou ucestvuju u dobrotvornim akcijama pomoci ugrozenim porodicama. Na svom zvanicnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i drustvenim mrezama fejsbuk (www.facebook.com/srbizasrbe) i tviter (www.twitter.com/srbizasrbe), organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim racunima, sto predstavlja jedinstven primer u radu humanitarnih i nevladinih organizacija u Srbiji.

“Srbi za Srbe“ ce nastaviti da vredno rade na dobrobit ugrozenih srpskih porodica sirom Balkana kako bi neophodna humanitarna pomoc stigla do sto veceg broja dece.

Deca su nasa buducnost!

Humanitarna organizacija

SRBI ZA SRBE

www.srbizasrbe.org

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: