ЧЕТНИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЛЕГЛО НАЈВЕЋИХ ИЗДАЈНИКА У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ

ЧЕТНИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЛЕГЛО НАЈВЕЋИХ ИЗДАЈНИКА У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ

Четничке организације су постале највеће легло врхунских издајника у историји Србије. Трагедија је утолико већа да те четничке организације ништа не предузимају да се ти издајници, из њихових редова, казне како се тако нешто не би никад више догодило Србији и српском народу а и како не би издаја постала уносна школа за све друге без да се боје икакве одмазде. То што својом пасивношћу наносе штету својој четничкој организацији, може Србија и преболети али то што ти некажњени издајници својим примером превара и лажи пружају и другима повод да пођу њиховим путем издаје, до фотеља и дебелог новчаника, без икаквог страха од било каквих санкција, због почињеног издајничког акта, то не ће моћи Србија преживети.

Као да су те четночке организације, странке, покрете захватиле неизлечиве епидемије издаје на које не налазе нити одговор нити “вакцине” нити конкретне иницијативе да се стане тим издајницима на пут, спере са себе љага, ропство и срам а прије свега од таквог рода и порода спасе држава, гледа се мирне душе како им ти издајници уништавају државу Србију миц по миц кршећи уставно уређење државе. Обрачун са својим издајицама дугују народу који је веровао у њих а и самом себи уколико очекују да им народ било шта у будуће још поверује. Више се овде не ради само о достојанству, блаћењу већ се ради и о томе да су мљитавим и неодговорним односима према својим издајницима угрозили обстанак Србије и то не само у досадашњим границама са К/М као њеном територијом већ уопште комплетну државу Србију у важећим уставним границама. Преко те чињенице се не може прећи ћутке, без икаквих озбиљнијих санкција, одседети док се све не заврши а Србија пропадне. Из њиховог гњезда су се излегли ти “тићи” па су за њих и одговорни да их доведу у ред како им никад више не би пало на памет неког издати. Издаја није каваљерски деликт већ кривично дело а у овом случају не само најсрамније већ и најопасније по обстанак народа и државу Србију.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FscvoVMJ4JY#t=54

ДН

Eine Antwort

  1. Управо оно што „краси“ људско друштво јесте рат. Рат до истребљења. Он се не догађа само у време ратних сукоба, већ је стално присутан међу нама, а управо су то „патриотске“ снаге које се репродукују у организацијама о којима Ви пришете. Они, који су при крају Другог светског рата бежали заједно са пораженим окупатором и нашли уточиште у земљама које такве величају и материјално подржавају, искључиво из својих интереса, дуго су им служили да погревају сукобе, да би се они онда „легално“ умешали и, управо, су нам се појавили као окупатори.
    Сада им служе потомци тих ратних злочинаца, као и други плитке памети, као штоје њихова перјаница у Србији, оживљавају нове сукобе, сеју раздор и нису далеко од злочинаца, а који нису ништа друго него мешетари. Ивер не пада далеко од кладе.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: