VELIKO PRIZNANJE SRPSKOM UDŽBENIKU NA SAJMU U FRANKFURTU

VELIKO PRIZNANJE SRPSKOM UDŽBENIKU NA SAJMU U FRANKFURTU

 

 

9.oktobar, Frakfurt/Beograd-Na 65. Međunarodnom sajmu knjiga u Frankfurtu, najvećem i najprestižnijem te vrste u Evropi, Izdavačka kuća “Klett” iz Beograda dobila je nagradu “Najbolji evropski udžbenik”, za udžbenik hemije za sedmi razred, u kategoriji “12+”. Za ovu nagradu u konkurenciji su bili svi izdavači udžbenika iz cele Evrope a odluku je doneo žiri sastavljen od predstavnika tri ugledne organizacije: Frankfurtskog sajma knjiga, Međunarodne asocijacije za istraživanje udžbenika i obrazovnih medija i Evropskog udruženja izdavača udžbenika.

Tim koji je zaslužan za dobijanje ovog visokog priznanja čine rukovodioci celog projekta i urednice prof. dr  Dragica Trivić i Olivera Slavković, autorke Ivana Vuković i Anika Vlajić, scenarist i ilustrator stripa koji uvodi đake u svaku lekciju Goran Rajšić i Nikola Vitković i dizajner Dalibor Novak.

Nagradu je u ime IK “Klett” primila urednica prof. dr Dragica Trivić. U izdavačkoj kući “Klett” pored velikog zadovoljstva dobijanjem nagrade u izuzetno oštroj konkurenciji, istakli su da veruju kako će ovo priznanje biti podsticaj za sve izdavače udzbenika u Srbiji da iz godine u godinu doprinose poboljšanju kvaliteta obrazovanja najmlađih.

Srdacan pozdrav, 

Olivera Labudovic

Služba za odnose s javnošću IK Klett

 

Logos Public Relations

Vuka Karadzica 7a

11000 Beograd

 

T: +381 (0) 11 2639-831, 3285-931

F: +381 (0) 11 2629-159

M:+381 (0) 63 111 5351

olivera@logospr.rs

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: