СРБИЈА ЋЕ И ПОСЛЕ ОВОГ СВЕТСКОГ РАТА НЕ САМО ОПСТАТИ ВЕЋ ЋЕ ИЗАЋИ И КАО ПОБЕДНИК

СРБИЈА ЋЕ И ПОСЛЕ ОВОГ СВЕТСКОГ РАТА НЕ САМО ОПСТАТИ ВЕЋ ЋЕ ИЗАЋИ И КАО ПОБЕДНИК

Не мора се бити видовити Тарабић нити пророк од светског гласа како би се могло видети да ће Србија на крају овог већ увелико започетог трећег светског рата не само преживети већ да ће из њега и као победник изаћи.

Србија нема атомске бомбе нит представља неку војну силу али зато има истину на својој страни и чисту савест а то је најмоћније оружја свих времена од кад је света и поколења. Увек је на крају побеђивала истина јер да није тако, не би ни нас већ одавно било! Истина и чиста савест је најјаче оружје света и свих времена. А кад Истина угледа светло сунца, јао онда онима који су лажима, насиљем, злочином, геноцидима, прећуткивањем трговине органима, водећи ратове под лажним заставама, свету продавали лаж за истину, неће им ни мишија рупа бити довољно тесна а да не похрле наглавачке у њу како би пред истином спасили собствену главу! Али ту им спаса неће бити јер се савест не да подкупити нити узурпирати! Многа су зла човечанству учинили ти такозвани владари из сенке који су научили и били тако васпитани од својих родитеља да силом ил преваром, геноцидом злочином без граница намећу јарам и кулук другима да би себе обогатили без премца и граница. Да су чисте савести и намера не би вукли конце и владали из сенке. Да им је чиста савест изашли би из те мрачне сенке пред народ, са њим да деле и добро и зло. Не, њима, тим владарима из сенке, није до ничега по свет доброга стало до само личног богаћења како би узурпацијом власти, делујући из сенке, овладали светом и подчинили га својим послушним робовима.

Ваља нам браћо свуда по свету ширити истину како би народ препознао да све зло овога света, долази од шачице јадних и бедних бедника који се крију иза сенке својих вазала јер знају колико су јадни и душевно слаби да би им био крај кад би пред народ изашли отворено са својом фашистичком идеологијом! Јер и то знају да кад народ дозна истину да ће се дигнути кука и мотика прво против њихових верних вазала, послушника који су спремни за новац и своју собствену мајку продати за који златник више или били ко пси задовољни хвалама и вербалним миловањем тих лажних господара. А потом би дошла на реде и та шачица егоиста што цео свет без милости трактира.

Драге сестре и браћо, немојмо дозволити да реп мрда кером јер то тако није ни природно нити од Бога дато. Ми смо у огромној већини. Њих је шачица јада која је накупила преко 80% свеукупног капитала света најцрњим методама и ставила под своју контролу и здрав разум и сваку добру савест подизањем и рушењем влада широм света па и својих небодера. Тако то неће моћи ићи у недоглед а да свет не нестане у инферну у апокалипси система који је заснован на јагми, себичности, сили, поробљавању и најнижим инстинктима који ће водити на крају до уништења борбом свако против свакога уколико на време не почнемо са ширењем истине. Немојмо то дозволити својим ћутањем већ ширите истину широм света а нас има фала Богу свугде по свету. Незадовољство маса расте сваким даном и на крају крајева ће се обити о главу лажним суверенима света или ће се на време окренути истини и признати све своје режиране злочине. Наше је само да ширимо истину јер истина је са својом савести и феноменом гриже савести најубојитије оружје свакој лажи! А стим и свакој империји заснованој на лажи и насиљу. Почнимо од комшије па све докле стигнемо! Истина и љубав је јача од сваке мржње и себичности! Ширите истину и нећете знати за страх!Истином и љубављу ће мо бити сваки дан јачи и на крају доћи до победе без иједног испаљеног метка!

1

Душан Нонковић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: