ЗАШТО ЈЕ СВЕТ ОВАКАВ КАКАВ ЈЕСТЕ, ЛАТЕНТНО НА РУБУ ПРОПАСТИ, РЕШЕЊЕ

ЗАШТО ЈЕ СВЕТ ОВАКАВ КАКА ЈЕСТЕ, ЛАТЕНТНО НА РУБУ ПРОПАСТИ, РЕШЕЊЕ

Докле ће свет трпети шачицу узурпатора САД да угрожавају светски мир ради својих личних интереса!?

Шачица људи САД , неколико фамилија, је у Америци узурпало власт капиталом својих предака који потиче из корупцијских извора, ратова, лажи и превара па и геноцида да би под лажном заставом демократије ширили фашизам. При томе им свесрдно помаже Енглеска која је постала светска империја захваљујући пљачки својих капетана по светским морима пресвлачећи се у гусаре по споразуму са својом краљицом Викторијом како би поправила стање у државној каси.

У то време, после Колумбовог откривања Америке, била је Шпанија најјача поморска сила.

Тада далеко слабија Енглеска флота је вребала бродове шпанаца натоварених златом и скупоценом робом, при повратку из Америке, да би их под гусарском заставом напала. Ту пљачку је аменовала Енглеска краљица дајући капетанима право да задрже један део плена за себе а други да иде у државну касу. Тада навећа поморска сила Шпанија кренула је у потеру за Енглеским бродовима како би тој пљачки дошла главе. Међутим невреме је учинило своје па се малте не цела Шпанска флота разбила о хридине Енглеског острва. Ту почиње успон Енглеске флоте која постаје империјална сила која немилосрдно наставља са пљачкањем целокупног света освајајући једну колонију за другом од Африке до Америке убијајући немилосрдно домородце отимаћу им њихова богатства стварајући од њих робове. Домородци, аутотони народ Индијанци, бивају збијани у резервате и како то знамо геноцидно истребљивани или уништавани алкохолом и другим методама. Корупција је цветала на све стране. Из те мочваре корупције, криминала и злочина изникло је неколицина богатих фамилија. Техника корупције се развијала до астрономских висина не прежући ни од злочина и ратова као што су се то и друге делатности развијале. Захваљујући нагону и наклоњености човека манипулацијама развијао се и криминал у сенци злочина гомилајући све већу количину новца у руке најбезобзирнијих, од карактера више него сумњивих особа. Ницали су кланови фамилија од утицаја на целокупни живот државе па сад и света. Да би остварили свој циљ није им ниједна метода била довољно одвратна како би одустали од тог свог проклетог циља како би скупили још више новца силе и утицаја да би владали другима па на крају и светом. Избор Америчког председника одлучује новац. Ко више скупи новца тај и побеђује што није ништа друго до метода корумпције. Новцем су се подизале и рушила владе свуда по свету а где ни то није помогло онда су се подметали измишљени злочини, геноциди па и под туђом заставом радиле диверзије и напади, рушиле куле у Њујорку у време кад је Буш јуниор био Амерички председник а његовог брат задужен за сигурност тих близнакиња .

Такве подметачине се настављају и даље подмећући Маркалу, Сребреницу, Рачак српској страни прећуткујући трговину србима отетим људским органима само да би пред светском јавности потурили тај злочин србима како би оправдали своју намеру спровођења новог светског поредка па и то под лажном заставом тобожњег глобализма а у ствари им је циљ нови светски поредак где би приграбили сву силу у своје руке и створили нови робовласнички систем по узору колонијализма за који је свет мислио да је већ превазиђен. У време жртвовања близнакиња у Њујорку председник Америке је био Дабаљу Буш син пријашњег председника САД Георга Буша који је предходно био шеф ЦИА – Ако шеф ЦИА не зна као први коју ће земљу дестабилизовати или чак привредно уништити онда то не зна нико а то значи да он и његова фамилија први сазнају кад треба своје акције продати по високој па кад падне дотична привреда погођене земље санкцијама, купити по јефтиној цени али у далеко већом броју и тако коло изнова па поново продати по скупој по опоравку земље у сврху свог личног профита. То је само једна могућност манипулација инсајдерским пословима. Кад се томе дода да је отац од тог Америчког председника и ЦИА шефа, Георга Буша као студент оженио ћерку банкара па да је по преузимању те банке у своје руке финанцирао и наоружавао Хитлера давајући му кредите за наоружавање СА онда је јасно колика је ту безобзирност у питању. Напад Хитлера на Пољску под лажном заставом није био Хитлеров изум већ практикована средњовековна реалност Енглеза кад су под лажном заставом лажних гусара нападали Шпанске галеије са повратка богатим товаром из Америке!

Ако их свет и дачље буде овако метиљаво толерисао онда неће бити никад краја овом њиховом крвавом пиру који прети да уништи свет. Почело се са близнакињама да би се кренуло походом на такозвани тероризам који је наводно невидљив па себи узимају у име такозваног тероризма, којег сами подмећу, да нападну где им је воља као што су то урадили са Афганистаном, Југославијом, Ираком, Либијом итд и сад са Сиријом и ако добро знају да у свим тим земљама народ живи у далеко горим условима него што је то био случај прије њихове интервенције. Зар је то тако тешко научити из тога и видети какву патњу доносе народу којем би навдно хтели помоћи. И најглупљи на свету би већ морао да схвати да му је метода погрешна и контрапродуктивна ако остварује тако катастрофалне резултате па би и он дигао руке од понављања истих грешака, само то није у стању да схвати целокупан Амерички етаблишмент. Тај народ после њихових милосрдних анђела не само да живи лошије већ чак и несношљивије а Америка се и поред тога очигледног искуства и даље намеће као спаситељ тог народа којег је доводила и којег доводи својим акцијама у безизлазну ситуацију угрожавајући елементарне потребе за опстанак народа који је сасвим солидно живео прије мешања Америке у њихове унутрашње послове. Врхунац перверзије је изрекла представница Беле куће САД да се режим Сирије мора казнити! Каква глупост као да би то било могуће а да се цео народ не казни крвопролићем којег би изазвала Америчка интервенција. Они би да казну некога за нешто што нису у стању да докажу што јасно показује да им није стало до народа већ до извршења задатка утицајне шачице људи која је узурпирала све значајне скретнице политичког живота од виталних интереса америчких држављана, почев од медија до самих врхова војних и тајних служби. Овај проблем мора народ САД решити и те своје режисере криза и ратова, свуда по свету, ставити иза решетака и катанаца уколико се не жели да цео свет заврши у инферну, нестане са земаљске кугле. Кулминација корупциј, достигла је те мере да најозбиљније угрожава обстанак живота на овој нашој лепој планети званој земља.

Дušan Нonković

Eine Antwort

  1. Violeta Bozovic U celini Tvoj tekst je veoma objektivan,cak i vrlo hrabar,ako smem na glas primetiti.Kao esenciju smisla bih ipak izdvojila ovo,sto svakako treba vise puta procitati…Citiram..“Они би да казнe некога за нешто што нису у стању да докажу што јасно показује да им није стало до народа већ до извршења задатка утицајне шачице људи која је узурпирала све значајне скретнице политичког живота од виталних интереса америчких држављана, почев од медија до самих врхова војних и тајних служби. Овај проблем мора народ САД решити и те своје режисере криза и ратова, свуда по свету, ставити иза решетака и катанаца уколико се не жели да цео свет заврши у инферну, нестане са земаљске кугле. Кулминација корупције, достигла је те мере да најозбиљније угрожава обстанак живота на овој нашој лепој планети званој земља.“………………………

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: