АИДС: Само добро исплатива лаж

АИДС: Само добро исплатива лаж

Поред рака, АИДС важи за најсмртоноснији бич нашег времена. Пошто је сексуална револуција довела човечанство до разврата, оно се сада може контролисати преко наводно смртоносне пошасти – и преко патње зарадити милијарде.

1. ХИВ је недоказани фантом.

23. априла 1984. године Роберт Гало изјавио је на новинарској конференцији да је пронашао вирус који је одговоран за избијање АИДС-а, чиме је започео вишегодишњу правну свађу са французом Луком Монтаниером, који је рекламирао исто откриће као своје.

Од 1984. објављено је више од 100.000 научних чланака на ту тему – медицина и даље није одмакла ни један корак у лечењу АИДС-а.

Дубоко закопана у тајанственој и добро чуваној догми да је АИДС заразу изазвао вирус по имену ХИВ, лежи временска бомба високо експлозивне и контрадикторне информације.“ Ово је рекао Гордон Стјуарт, пензионисани професор за народно здравље на универзитету у Глазгову. Запослени академици који могу да изгубе добру репутацију, много теже признају тако нешто. Кери Мулис: „Широм света специјализовано је 10.000 људи за проблематику ХИВ-а. Нико од њих није заинтересован да размотри могућност како ХИВ уопште не проузрокује АИДС јер би тада њихови научни радови били бескорисни.“ АИДС критичар Мулис добио је 1993. године Нобелову награду за хемију и, поред америчког виролога Питера Дусбергера са универзитета Беркли, важи за најславнијег поборника за истину скривену иза мита о АИДС-у. До данас, тврди Мулис, није познат ниједан научни доказ за везу између ХИВ-а и АИДС-а. Из тог разлога су новине Континум објавиле да дају награду од 100.000 долара ономе ко први може да пружи доказ за то. Награда и данас чека и свог примаоца.

Отац ХИВ-а Гало био је 1992. године крив за научну превару. До тог закључка дошао је „Office of Research Integrity“ америчког Националног здравственог института (National Institute of Health). Разлог за пресуду: Галова тврдња о проналаску ХИВ вируса. Иако је тај човек откривен као хронични лажов, он је поновљено развлачио, потискивао и погрешно интерпретирао научне чињенице у своју корист; Гало и данас спада у предводнике ортодоксног научног истраживања о АИДС-у.

И медији подстичу мит око ХИВ-а. Например, британски Daily Telegraph: 20. септембра 2000. године, преко целе странице објавио је чланак о наводно тако опасном АИДС вирусу и показао га на великој слици у боји. Приказани ‚вирус‘ је био само „компјутерски створено дело једног уметника, који је замислио како би вирус могао да изгледа“, признао је касније одговорни уредник за фотографије.

2. ХИВ не може проузроковати АИДС.

Фантом ХИВ не испуњава услове Кочових постулата, који су типични за једног узрочника болести:

АИДС није заразан. Болничко особље за негу и чланови породица пацијената оболелих од АИДС-а нису се заразили у контакту са њима. И експерименти са животињама су показали да АИДС није заразан.

Хиљаде АИДС-пацијената су ХИВ-негативни, у њиховим телима вирус се не може пронаћи.

Ко је ХИВ-позитиван не мора обавезно да оболи од АИДС-а.

ХИВ не може у нормалним околностима (in vivo) да се изолује из ћелија болесних од АИДС-а.

АИДС-активиста Мајкл Верни-Елиот саркастично погађа право у мету: „Честитамо. Од људи који не могу да нам докажу да је рак вирусна болест, долази сада вирус, који није узрочник АИДС-а.“

3. АИДС-тест је безвредан и опасан.

Када ни постојање ХИВ-а, ни његово проузроковање АИДС-а није доказано, онда је наравно и такозвани ‚АИДС-тест‘ безвредан. Осим тога, при његовом настајању, као и доказивању ХИВ-а, изостала су основна правила научне методике. Елени Пападопулос-Елеопулос, професорка медицине у Royal Perth Hospital на Западноаустралијском универзитету, стога наглашава да и даље не постоји никакав доказ о постојану ХИВ-а.

АИДС-тест је и застрашујуће нетачан. Наиме, њиме се не доказује наводни вирус, већ једино антитела, која на ХИВ треба да реагују. А и на овај индиректни доказ могу да утичу многи фактори, што чак признаје и ортодоксна медицина. Због тога у разним земљама важе и различити стандарди за интерпретацију; то би тачно значило: исти тест би могао у једној земљи да буде негативан а у другој позитиван.

Антитела су у здравом имуном систему стално активна. Зна се да преко 60 раличитих болести могу довести до ‚позитивног‘ резултата у тесту на АИДС. Ту спадају, на пример, и тако безазлене болести као грипа или акутна инфекција, такође вакцинације, алкохолизам, херпес, туберкулоза, маларија, хепатитис Б., итд. Чак и нормална трудноћа може да проузрокује да АИДС-тест испадне позитиван! Упркос томе се у неким областима захтева да АИДС-тест буде обавезан. Велика Британија препоручује већ свим трудницама(!) да се тестирају, јер се ХИВ наводно преноси са мајке на дете. У том руском рулету радују се фармацеутски концерни, који производе АИДС-тест, али и Гало и Монтаниер: то двоје наиме деле тантијеме од изума АИДС-теста – до 1994. године било је то већ 35 милиона долара…

Нетачност АИДС-теста показује се и у томе, да позитиван резултат већ следећег дана може бити негативан и да зависни од дроге губе своја ХИВ-антитела када се ослободе зависности – што по званичној АИДС-теорији уопште није могуће, јер по њој неко ко је ХИВ-позитиван остаје носилац вируса целог живота.

Уместо тога, пресуда ‚ХИВ-позитиван‘ на многе погођене делује као смртна пресуда. Критичар АИДС-а Гари Нул писао је 1997: „Прочешљао сам целу психо-неуро-имунолошку литературу и нашао сам више него довољно чланака који доказују како све квантитативне мерљиве вредности – природне ћелије убице, Т-ћелије, фагоцити итд., опадају кад се човеку каже лоша вест. У року од неколико сати имуни систем може да ослаби. Када се тим особама још наприча да ће им се здравље даље погоршавати, њихов психо-неуролошки имуни систем убаци се у једну спиралу која све више иде низбрдо. Моћан страх доприноси да се све више разбољевају. Хемијске убице имуног система ураде остатак.

4. Медикамент АЗТ развија АИДС.

Хемијска тољага АЗТ створена је пре 30 година као средство против рака. Али тај отров за ћелије је тако моћанда су у експерименту са животињамапомрли сви мишеви: све здраве ћелије су отроване и имуни систем онеспособљен. Због тога је 1964. године АЗТ гурнут у фиоку – да би се поново рекламирао много касније, као средство за борбу против АИДС-а.Баш један отров за ћелије, који слаби имунитет, треба сад да лечи болест недостатка имунитета АИДС!

Многе студије показују такође, да ХИВ позитивне особе које су лечене АЗТ-ом чешће умиру него они који не узимају тај отров за ћелије. Доналд Абрамс, управник програма за АИДС у General Hospital болници у Сан Франциску, рекао је 1996. године на једном предавању: „Имам много пацијената које од почетка пратим и који не прихватају анти-ретровиралне лекове. Сви су могли да посматрају како њихови пријатељи ускачу на ‚анти-вирални воз‘ и умиру.“ Питер Дусберг наглашава, да је управо АЗТ кривац за типичне симптоме оболелих од АИДС-а као што су мршавост и сметње имуног система.

5. АИДС је болест метаболизма.

Још 1986. године Елени Елеолопулос и њен тим схватили су да је АИДС болест размена материје у организму, изазвана оксидационим стресом у ћелијама. Здраве ћелије показују одмерене редокс-процесе (редукција и оксидација су два супротна хемијска процеса). Ако превагне оксидација, ћелије обољевају.

Хемијски фактори као семена течност (при аналном односу), тешке дроге, нитрити и коагулатори крви, покрећу у ћелијама оксидациони стрес. Онда тело производи ендогене (телу својствене) ретровирусе, значи одломке протеина, који су за оболеле од АИДС-а тако типични и погрешно се тумаче као ХИВ- антитела. То објашњава, зашто је АИДС у развијеним земљама још увек ограничен на хомосексуалце, зависне од дроге и особе које крваре: хемијске дроге су телу страни отрови, на које организам делује антителима. Они слабе имуни систем. Осамдесетих година прошлог века било је на хомосексуалној сцени преко 70 хемијских стимуланса, који су помагали да се издржи често дневно вишеструки секс.

Мушка семена течност у цревима је телу страни протеин, који темељно оптерећује имуну одбрану. Притом сперма има особину да јако потисне имуни систем. Због тог разлога је анални однос једини доказани фактор ризика за АИДС – чак и код проститутки.

Упркос томе, АИДС није сексуално преносива вирусна болест. Кад би било тако, морао би се ширити као епидемија и равномерно у свим слојевима становништва – што се није десило. Чак ни у Африци.

6. Ширење АИДС-а из Африке је лаж.

Милиони наводно оболелих од АИДС-а у Африци су гола измишљотина. Није потребан АИДС да би се објаснило умирање у Африци: исцрпљеност многих Африканаца последица је неухрањености и воде за пиће заражене паразитима, као што је било у свим вековима пре. У Африци се у међувремену многе давно познате болести означавају као ‚АИДС‘, између осталих туберкулоза, маларија, колера, тифус итд.

Нису само фармацеутски концерни открили АИДС као златни рудник, урадиле су то и афричке владе: ‚Помозите нам у борби против АИДС-а, шаљите нам новац!‘. Новинарка Силиа Фербер описује своје доживљаје овако: „Где има АИДС-а, има и новца: нова болница, нови Мерцедес који стоји испред зграде, модерне лабораторије за тестирање, високо плаћени послови и међународне конференције.“

Тимоти Стампс, министар здравља у Зимбабвеу, отворено признаје: „Широм земље ХИВ-индустрија је милионски посао, по мом мишљењу постала је једна од највећих опасности по здравље.“

Људи умиру из психолошких разлога“, објашњава Џон Шентон, ауторка и АИДС-активисткиња. „Неко оболи од једноставне маларије, боји се да оде код лекара, јер ће га сврстати у клинички случај АИДС-а. Тако људи остају у кућама, уместо да се лече.“

7. Излечење је могуће!

Позитиван АИДС-тест не треба да вас забрине – он је бескористан. Због тога се уопште не треба тестирати. Ако већ патите од ‚АИДС-а‘ и лече вас АЗТ-ом, тражите хитно алтернативне методе лечења и информишите се о свему у везиса АИДС-ом. АЗТ је тако јак отров за ћелије, да разбија и најјачи имуни систем.

Општу слабост имуног система, која је добила назив ‚АИДС‘, не може изазвати само АЗТ, већ и вишегодишњи нездрави начин живота. Без радикалног заокрета тело се не може регенерисати. Томе не припада само здрава психо-хигијена (стечене негативне мисли – и обрасци осећања могу да разруше здравље), већ и спровођење неколико основних заповести и забрана: нема дрога и психоактивних таблета, нема деструктивне сексуалне праксе (пре свега нема аналног секса!), много одмора и сна, по могућству здрава исхрана, циљано јачање имуног система великим количинама природних витамина и минерала итд.

‚АИДС‘ може да се превазиђе само уз свеобухватни приступ решењу. Упутите се стога обавезно на једно свеобухватно лечење и дозволите да ваше тело буде проверено помоћу кинезиологије, анализе крви итд., да би се тачно установило где је потребно да се ојачање циљно спроведе. Интегрално опремљене болнице, или лекари алтернативне медицине који имају пуно искуства у овој области, могу дати подстрек у правом смеру.

Извор текста:

http://www.zeitenschrift.com/news/aidsnureineluege.htm

Превод:

www.anti-censura.com

Обрада:

www.arterego.rs

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: