Скупштина Србије је суспендовала Устав, прихватила бриселску издају – Dačić govori neistinu kad tvrdi da srbi sa Kosova nisu ni za vreme turaka napuštali K/M pa neće niti za vreme albanaca

02

Оцени

И Скупштина Србије прихватила бриселску издају (видео)

Срби на окуп  26/04/2013 at 8:47 pm /

Скупштина Србије је вечерас суспендовала Устав, прихватила бриселску издају и предала српски народ који живи на Косову и Метохији у недра “Велике Албаније”. Велико бреме је сада на српском народу на КиМ, а посебно на северу КиМ, да издају суспендује и сачува државу и Устав. Сигурно је браћо и сестре да неће бити лако, сви су на једној, а ми на другој страни.

izrodi

Но ко се у Бога узда, тај срце Србије без кога Србији нема живота, мора да сачува. Није ово само борба за наше домове на КиМ, ово је борба за Србију, ово је борба Небеску Србију, ово је борба за гробове наших предака, ово је борба за будућност наших потомака.

У своме обраћању посланицима, председник велеиздајничке Владе Србије, Ивица Дачић, је више оптуживао друге посланике који неће гласати за овај предлог, него што је могао аргументовано да одбрани бриселски издају. Осврнуо се и премијер на Србе са КиМ којима је обећао да неће укинути финансије из Београда, али да и “они” (Срби са КиМ) морају да схвате да Влада ово ради за “њихово добро”.

http://www.youtube.com/watch?v=FQGdFl0U3sY&feature=player_embedded

dacic izdajnik u skupstini srbije

Прозвао је премијер и представнике СПЦ на КиМ који сарађују са нелегалним шиптарским властима, док Црква у Београду споразум сматра лошим и нуди решење поделе КиМ, које су они нудили неколико месеци уназад. Једном речју “луди микс” који могу да размрсе и схвате само они којима је лаж филозофија живота.

У наставку погледајте видео запис обраћања премијера велеиздајничке Владе Ивице Дачића

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: