Двери на месту издаје: Скупштина Србије пред блокадом

Двери на месту издаје: Скупштина Србије пред блокадом


Покрет Двери оградиће сутра Скупштину Србије жутом траком као место издаје и зауставити сваког народног посланика да га погледа у очи и пита на чијој је страни.

Београд, 25.04.2013

Као што смо раније најавили представници Покрета Двери окружиће Скупштину Србије за време заседања о Косову и Метохији са жутом траком, обележавајући тако место потенцијалне издаје Србије. Трака симболише место злочина и издаје, а жута боја издајнике (од Демократске странке до „Нових Жутих” – Владе Дачић-Вучић-Динкић). Сачекаћемо сваког народног посланика на улазу у Скупштину Србије да га погледамо у очи и питамо да ли је спреман да буде издајник Србије и да се определи за признање независног Косова које му сервира издајничка Влада Србије.

Сваког народног посланика упозорићемо да прихватањем бриселског споразума крше Устав Србије, стављају вечиту љагу на своје име и презиме, на своју породицу, а многи од њих крше и своја предизборна обећања и варају своје бираче, као што је случај са СНС и СПС који су једно причали пре избора, а сада друго раде. Исти случај је и са председником Србије Томиславом Николићем чије срамно подржавање бриселског споразума и ћутање о издаји говори зашто смо га давно назвали Тадићем уместо Тадића.

Народне посланике из редова ДСС и друге независне патриотске посланике који су спремни да се супротставе овом понижавању Народне скупштине Србије позивамо да стану на пут овој издајничкој политици. Поздрављамо и долазак представника Српске радикалне странке испред Скупштине Србије и радујемо се сваком заједничком наступу комплетног патриотског политичког блока против издајника Косова и Метохије.

Медије и комплетну јавност Србије подсећамо да је овај скупштински сазив настао на изборној крађи и да нема легитимитет да одлучује о било чему, а камоли о овако битној теми као што је Косово и Метохија. Сада је очевидно јасно зашто је било потребно покрасти гласове на ђурђевданским изборима прошле године и зашто су ЛДП и УРС који су били испод цензуса морали крађом да буду убачени у Скупштину, а зашто су Двери и СРС истом крађом избачене из Скупштине. Јасно је и зашто кривична пријава Двери против организатора изборне крађе на челу са Борисом Тадићем стоји у фиокама Тужилаштва већ 10 месеци и по њој се не поступа. Зато позивамо све оне који више у скупштинским клупама више не виде своје легитимне представнике да дођу испред скупштине и искажу своју вољу.

Покрет Двери се обавезује да ће свуда и на сваком месту заустављати издајнике Србије и суочавати их са њиховом издајом! Издаја неће проћи!

Видимо се испред Скупштине Србије у 10 часова!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: