Републиканска Странка: „ИЗДАЈА ЈЕ УЧИЊЕНА !

vor 10 Minuten ·

Републиканска Странка: „ИЗДАЈА ЈЕ УЧИЊЕНА ! косово држава је признато, чека се само да нам то представе као победу и спасење државних и националних интереса :Од стране издајничког режима и њихових саучесници такозване опозиције које се крију под лажним патритским именима ! Републиканска странка отворено пита :Где су сад све те патриотске странке,покрети и организације које су лажима директно повезане са издајничким режимом Србије? Републиканска странка позива народ Србије да нам се придружи и да нас контактира , сваки појединац како из Србије тако из дијаспоре ! БРАНИЋЕМО СРБИЈУ И НАРОД ОД УНУТРАШЊИХ НЕПРИЈАТЕЉА СВИМ СРЕДСТВИМА(МА ШТА ТО ЗНАЧИЛО) ~ СВЕ ИЗДАЈНИКЕ БЕЗ ИЗУЗЕТАКА ИЗВЕШЋЕМО ПРЕД НАРОДНИ СУД ГДЕ ИЗДАЈНИЦИ НЕЋЕ ИМАТИ ПРАВА НА СВОЈУ ОДБРАНУ ! КО ГОД ПОЈЕДИНАЧНО БУДЕ ЋУТАО ОН ПОСТАЈЕ ДЕО ИЗДАЈНИЧКОГ РЕЖИМА . Делите објаву и придружите нам се !“

http://www.vestinet.rs/srbija/dveri-izgovor-za-izdaju-je-da-su-dobili-bolju-ponudu

— mit Alexander Dorin und 19 weitere Personen.

Eine Antwort

 1. Наводни Срби који својим присуством испуњавају “ ИЗВРШНУ власт Србије “ читај Владу Србије су капитулирали а не држава Србија, јер „Извршна власт Србије“ НЕМА НИКАКВО ОВЛАШЧЕЊЕ ВАН ОВЛАШЧЕЊА „Законодавне власти Србије“
  читај Скупштину Србије.
  „Законодавна власт Србије“ нема никаквих овлашчења ван делегатског система који из вире из “ “ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ “ “

  Сваки „Уговор“ који је потписан под присилом или уценом је не важећа.
  “ Бечка конвенција „, 1963 године.

  Позивам да престанемо да на овај начин исказујемо свој неодлучност и дезиорентацију, већ да се суочимо са ствраношћу да ме постоји ништа за нешто!
  Све је на нам, имамо избор, а тај избор је да се удружимо и самоорганизујемо по принципу како заговара Лечић
  Данашња наша општа државна чињеница је да владајућа класа конституише своју класну владавину у јавну власт, у државу, изврће на малограђански начин у то да се <2држава" конституише као нека трећа сила противу те владајуће класе и сваку силу насупрот њој апсорбује у себе.
  Свака држава па и ова јесте вршење насиља и то она зове правдом. али насиље које врши појединац зове преступом, терором.
  Данас сви јавни службеници, читај политичари, суде по свом сопственом праву, из чега се са лакоћом осликавају и препознају егоистички интереси.
  Са апсолутним правом исчезава и само право, у исто време је разорена владавина правог појма права, и данас имамо фактичко стање да нисмо сви у истом праву?

  Јединство је виши ниво, док мноштво је нижи ниво!

  Позивам све часне и родољубиве суграђане да се удружимо и самоорганизујемо да би истим срествима обуздали, изоловали и санкционисали узрок нашег општег растакања и удробљавања ка кончном спасењу, очувању и ресторацији државе Србије.
  Излаз постоји.
  Излаз увек постоји.
  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: