Покрет Двери тражи оставку комплетне Владе

Влада Србије капитулирала пред уценама из ЕУ и предала Косово и Метохију


Покрет Двери тражи оставку комплетне Владе на челу са Дачићем због предаје Косова и Метохије пред уценама из ЕУ.

Београд, 19.04.2013 Двери

Влада Србије под вишенедељним уценама из Европске Уније прихватила је данас у Бриселу да призна независно Косово и учествује у заокруживању државности тзв. Републике Косово. Иако овај Споразум још није прихваћен у Скупштини Србије нити званично потписан, он је далекосежно погубан и значи да се први пут у историји једна држава добровољно одриче своје територије. На овај начин Влада Србије је извршила државни удар, директно укида Устав и издаје државне и националне интересе.

vlada-srbije

Покрет Двери у потпуности подржава став српског народа са Косова и Метохије који је одлучан да не прихвати издајнички споразум из Брисела.  Иза овог парафирања споразума не стоји Србија, већ Ивица Дачић и Александар Вучић, и они ће због кршења предизборних обећања и антиуставне делатности морати да поднесу оставке или кривично одговарају.

Крајње је време да владајући режим послуша народ и распише референдум поводом питања Косова и Метохије и ЕУ. Двери ће своје деловање у наредним данима ускладити са осталим патриотским политичким организацијама које се противе овом бриселском споразуму, а посебно са Србима са севера Косова и Метохије и њиховим легитимним представницима. Нема Споразума ако нема његове примене на Косову и Метохији.

Борба још увек траје и неће и не може лако проћи оваква издајничка политика. О овом Споразуму морају хитно да се изјасне и Председник Србије Томислав Николић, и Скупштина Србије, и Српска православна црква, и Срби са Косова и Метохије, као и читава српска јавност.

Покрет Двери ће бити тамо где се наредних дана буде бранила Србија и Косово и Метохија, а рушила Влада Србије чију оставку тражимо због парафирања овог антиуставног споразума.

Информативна служба Покрета Двери

Tags: , , , , , , ,

Eine Antwort

 1. Наводни Срби који својим присуством испуњавају “ ИЗВРШНУ власт Србије “ читај Валду Србије су капитулирали а не држава Србија, јер „Извршна власт Србије“ НЕМА НИКАКВО ОВЛАШЧЕЊЕ ВАН ОВЛАШЧЕЊА „Законодавне власти Србије“
  читај Скупштину Србије.
  „Законодавна власт Србије“ нема никаквих овлашчења ван делегатског система који извире из “ “ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ “ “

  Сваки „Уговор“ који је потписан под присилом или уценом је не важећа.
  “ Бечка конвенција „, 1963 године.

  Позивам да престанемо да на овај начин исказујемо свој неодлучност и дезиорентацију, већ да се суочимо са ствраношћу да ме постоји ништа за нешто!
  Све је на нам, имамо избор, а тај избор је да се удружимо и самоорганизујемо по принципу како заговара Лечић
  Данашња наша општа државна чињеница је да владајућа класа конституише своју класну владавину у јавну власт, у државу, изврће на малограђански начин у то да се „држава“ конституише као нека трећа сила противу те владајуће класе и сваку силу насупрот њој апсорбује у себе.
  Свака држава па и ова јесте вршење насиља и то она зове правдом. али насиље које врши појединац зове преступом, терором.
  Данас сви јавни службеници, читај политичари, суде по свом сопственом праву, из чега се са лакоћом осликавају и препознају егоистички интереси.
  Са апсолутним правом исчезава и само право, у исто време је разорена владавина правог појма права, и данас имамо фактичко стање да нисмо сви у истом праву?

  Јединство је виши ниво, док мноштво је нижи ниво!

  Позивам све часне и родољубиве суграђане да се удружимо и самоорганизујемо да би истим срествима обуздали, изоловали и санкционисали узрок нашег општег растакања и удробљавања ка кончном спасењу, очувању и ресторацији државе Србије.
  Излаз постоји.
  Излаз увек постоји.
  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: