Глас Косова и Метохије: „Црн дан за Србију

Глас Косова и Метохије: „Црн дан за Србију. Ако усвоје овај сулуди споразум , ЦРНИМ словима ће бити исписана имена учесника ове фарсе, обмаане Народе, уживај у плодовима петог октобра.Е сад нећемо умрети гладни, већ поробљени. Инвестиције ће само да пљуште, а ми ћемо бити слуге у сопственој земљи. НАТО војску ћемо да хранимо, кад немамо нашу. Срећно нам било…“Глас Русије: „А очигледно је да албанска страна зна и како да се захвали европским посредницима за пружене услуге, па је тако скоро незапажено у српским медијима прошла вест да је влада Косова донела одлуку о продаји 75% акција покрајинске фиксне и мобилне телефоније немачкој компанији “Аxос Капитал” у конзорцијуму са британском “Најафи Компани”, иако је тиме на најгрубљи начин повређено право државне својине Републике Србије и право приватне својине осталих акционара, или другим речима, на тај начин је извршена отимачина српске имовине.“

Gordana Kovačević: НАЈНОВИЈА ВЕСТ СА ОКУПИРАНОГ КОСОВА – ПРИПРЕМЕ ЗА ИЗДАЈУ ТЕКУ…
„Царина Косова“ на прелазу Јариње и Брњак је од данас поподне добила упутства за примену новог режима о увозу робе. За сву врсту робе из средишње Србије у вредности преко 5.000 евра, „цариник“ мора да позове шефа, Бекима Читакуа, који у консултацији са вишим претпостављенима одлучује да ли роба може да уђе и под којим условима ће ући. У случајевима када је роба пореклом из треће земље, важе иста правила без обзира на вредност робе. У случајевима када возила са робом дођу на прелазе после 21:00, паркирају се на прелаз и чекају до 8:00 ујутру када се одлучује да ли могу да уђу или не.
Jelica Minic: „ISTINA ..SRBI IMAJU SUDSU I POLICISKU VLAST , PROSVETU, ZDRAVSTVO.DOBILI SMO NEKAKVU SLOBODU … A INSTITUCIJE PRIPADAJU PRSTINI A NE BEOGRADU…….GLEDAJ BRUKE …“
Tanasije Djuric shared Никад Граница са Косовом и Метохијом’s photo.
– IZDAJNICI SU DONELI ODLUKU…SADA KRECU U BRISELLI SUTRA POTPISUJU SVE…JAVNO POTPISUJU MEDJUDRZAVNI PRIJATELJSKI SPORAZUM O DOBROJ SARADNJI…SA SIPTARIMA…MORALI SU….

– NIJE SADA VAZNO NI ,,ZASJEDNICA SRBSKIH CETIRI OPSTINE “…OD P[OCETNOG NE PRIZNAVANJA..OD POCETNE TVRDNJE..KOJA JE UGRADJENA I U USTAV SRBIJE..DA JE ,, KOSOVO I METOHIJA U SRBIJI…SRBSK TERITORIJA..U SKLOPU SRBIJE..NEOTUDJIVI DEO SRBIJE..

– SADA SE OTPISUJE SVA SRBSKA IMOVINA…SVI SRBI KOJI DOLE ZIVE..

– PA KO IM JE DAO TO PRAVO..KO IH JE OVLASTIO..NA OSNOVU CEGA ONI IZDAJU SRCE SRBIJE..

– SRBI SE OTPISUJU I ZIVECE PO ,, KOSOVSKIM ZAKONIMA I PRAVILIMA “…

– DA NE GLUMIM JA NEKOG PAMETNJAKOVICA.. ,, OVO JE CIST I JAVAN CIN IZDAJE “..

– SVE RADE PROTIVUSTAVNO..SVE PROTIV PLATFORME..SVE PROTIV DEKLARACIJE….SVE PROTIV SRBA..SVE PROTIV SRBIJE..SADA NE ZELE NISTA…

– IZDAJNICI …DAJU SVE…ZA NISTA…KO PODRZAVA OVE KRIMINALCE..KOJI SU IM CLANOVI..KO IH PODRZAVA..KOJI SU TO ZLOTVORI..MA KO TRAZI OPRAVDANJE ZA NJIH..IZDAJNICI SU IZDAJNICI..SVE SE RADI PLANSKI..

– POGLEDAJTE…STA JE TO SRBIJA DOBILA..POGLEDAJTE ST JE I KOLIKO JE SRBIJA IZGUBILA…STRASNO…OVO JE LUDILO..OVO VODI U RUSENJE SRBIJE..ZA NESTAJANJE SRBA I SRBIJE…TO JE PLACENICIMA I CILJ….
……………………………..TAKI.

Eine Antwort

 1. Наводни Срби који својим присуством испуњавају “ ИЗВРШНУ власт Србије “ читај Владу Србије су капитулирали а не држава Србија, јер „Извршна власт Србије“ НЕМА НИКАКВО ОВЛАШЧЕЊЕ ВАН ОВЛАШЧЕЊА „Законодавне власти Србије“
  читај Скупштину Србије.
  „Законодавна власт Србије“ нема никаквих овлашчења ван делегатског система који из вире из “ “ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ “ “

  Сваки „Уговор“ који је потписан под присилом или уценом је не важећа.
  “ Бечка конвенција „, 1963 године.

  Позивам да престанемо да на овај начин исказујемо свој неодлучност и дезиорентацију, већ да се суочимо са ствраношћу да ме постоји ништа за нешто!
  Све је на нам, имамо избор, а тај избор је да се удружимо и самоорганизујемо по принципу како заговара Лечић
  Данашња наша општа државна чињеница је да владајућа класа конституише своју класну владавину у јавну власт, у државу, изврће на малограђански начин у то да се <2држава" конституише као нека трећа сила противу те владајуће класе и сваку силу насупрот њој апсорбује у себе.
  Свака држава па и ова јесте вршење насиља и то она зове правдом. али насиље које врши појединац зове преступом, терором.
  Данас сви јавни службеници, читај политичари, суде по свом сопственом праву, из чега се са лакоћом осликавају и препознају егоистички интереси.
  Са апсолутним правом исчезава и само право, у исто време је разорена владавина правог појма права, и данас имамо фактичко стање да нисмо сви у истом праву?

  Јединство је виши ниво, док мноштво је нижи ниво!

  Позивам све часне и родољубиве суграђане да се удружимо и самоорганизујемо да би истим срествима обуздали, изоловали и санкционисали узрок нашег општег растакања и удробљавања ка кончном спасењу, очувању и ресторацији државе Србије.
  Излаз постоји.
  Излаз увек постоји.
  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: