Полиција упала у СРС због паљења застава САД, ЕУ и НАТО!

Полиција упала у СРС због паљења застава САД, ЕУ и НАТО!

Заменик председника српске радикалне странке Немања Шаровић саопштио је данас да је Више јавно тужилаштво у Београду покренуло поступак против њега и члана председничког колегијума СРС Александра Дражића због паљења застава САД, ЕУ и НАТО пакта на протесту одржаном 30. новембра прошле године поводом срамне ослобађајуће пресуде Рамушу Харадинају. Челници Српске радикалне оценили су тада да су ослобађајуће пресуде Харадинају, Готовини и Маркачу донете по диктату САД и водећих земаља ЕУ које амнестирањем свих оних који су чинили злочине над српским народом покушавају да амнестирају себе за злочине које су починили током бомбардовања Србије и злочин који чине промовисањем Косова и Метохије у независну шиптарску државу.
Шаровић је оценио да антисрпски режим у Београду на челу са Вучићем и Дачићем злочинце који су нас бомбардовали и који нам отимају део државне територије дочекује са црвеним тепихом и састаје се са њима у Бриселу и Вашингтону уз највише државне почасти док неистомишљенике у Србији прогања због политичког протеста исказаног паљењем застава  непријатеља Србије.
Припадници полиције јутрос су у централи СРС Шаровићу и Дражићу уручили позиве да 20. фебруара у просторијама МУП-а у Бул. Деспота Стефана буду саслушани у својству осумњичених због сумње да су извршили кривично дело „Повреде угледа стране државе или међународне организације“ из члана 175. Кривичног законика Републике Србије.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: