SRS poručio Nikoliću: Izdao si Šešelja, sad ćeš zemlju

SRS poručio Nikoliću: Izdao si Šešelja, sad ćeš zemlju

5. februar 2013. 15:35 | 2 komentara

Foto: BetaPristalice SRS protestovale su kod zgrade predsednika države zbog najavljenog sastanka s kosovskom predsednicom Atifetom Jahjagom.

Radikali smatraju da Tomislav Nikolić susretom sa Atifetom Jahjagom krši Ustav Srbije.

Uz transparent „Izdao si Voju, sad izdaješ i zemlju svoju“, na desetine pristalica SRS poručili su da se Nikolić, kada je izabran za predsednika države, obavezao da će raditi na očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta države, a da je i tu, kao i sve druge zakletve, pogazio.

Funkcioner SRS Nemanja Šarović rekao je da su priče kako nikada neće priznati nezavisnost tzv. države Kosova i Metohija, najavom sutrašnjeg sastanka pale u vodu.

„Izdaja je time ogoljena“, rekao je Šarović i dodao da je aktuelna vlast dovedena kako bi uradila ono što nije smela ni Demokratska stranka.
Njegov stranački kolega Zoran Krasić poručio je da u Srbiji postoji Ustav koji obavezuje sve, pa i najviše funkcionere države. „Ne može neko da se odriče Srbije radi beživotnog puta približavanja ka EU koja broji svoje poslednje dane. Ne postoji ništa preče od očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta zemlje“, naglasio je Krasić.

Pristalice SRS nosile su zastave Srbije, stranačke i one sa likom njihovog lidera Vojislava Šešelja, a među transparentima bio je i „Nikolić i Dačić jednako Tadić i Cvetković“.

Protest radikala obezbeđivao je veliki broj pripadnika policije i žandarmerije, koji im nisu dozvolili da priđu zgradi predsednika Srbije.

Tanjug

2 Antworten

  1. Чим ја видим да на РТС-у говоре „премијер Косова“ много тога ми је јасно. Нема више помињања речи „такозвано“ као раније… нису Николић и Вучић случајно онолико трчкарали у Брисел пред изборе.

  2. To nije izdaja, ništa lično, to je samo biznis!
    pozz. DRAGANešković

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: