*Протестни скуп СРС поводом најављеног сусрета Николић – Јахјага*

*Протестни скуп СРС поводом најављеног сусрета Николић – Јахјага*

Сусрет председника Републике Србије и четничког војводе у

оставци, Томислава Николића и шиптарске представнице Атифете Јахјага

представља нови издајнички потез којим режим СНС-СПС даје државнички

легитимитет представницима тзв „државе Косово“.

Због тога ће Српска радикална странка сутра, 5. фебруара,

одржати протестни скуп испред Председништва Србије. Скуп почиње у 12

часова.

Срдачан поздрав,

Миљан Дамјановић

064 29 40 646

064 80 77 189

Српска радикална странка

Београдски округ

Одсек за информисање

Тел.: +381 11 3077 247

2 Antworten

 1. Пише: John McCallum / Ројтерс

  Мајка америчког председника Џорџа Вашингтона je албанском пореклом из с.Ирзнич,Пећи округу. Председник Вашингтон је сам рекао да су оставили писмо поверење да заштите Албанце из Америке у било које време и на било који начин.Пре извесног времена, Институт за биохемију и генетику, са седиштем у Швајцарској Schaffhausen, објавила је резултате истраживања на новим генетским истраживања светских лидера, под којима указују да историјски председник Сједињених Америчких Држава Џорџ Вашингтон, био албанског порекла.Институт, у оквиру опсежног истраживања је анализирао генетички узорке бившег америчког председника, који су водили земљу у рат ослобођења против британског краљевства, закључује да је Вашингтон био 50 одсто Албанаца, што значи да је један од његових родитеља био је 100 одсто Албанаца .Док Институт у Базел не иде у детаље о овом открићу епохалне, стручњаци у другим областима су пожурили да потврди ову тврдњу, наводећи као доказ другом језичком генеаологије.Џорџ Вашингтон је био главни политички лидер америчке војске у годинама 1775-1799, што је довело земљу до победе у ослободилачком рату против Британије, био је задужен за земље у време писања Устава и држао председничке управљања праксу да чак и данас су темељ камење рад у Белој кући.У САД-у се сматра као „отац нације“.
  Албанска мајка
  Према лингвиста Алберт Мико, из Института за лингвистику на Универзитету Беркли Калифорнији, САД, постоје и други докази који указују да је мајка Џорџа Вашингтона био је Албанка.“Џорџ Вашингтон је био син Аугустин Вашингтона и Мери Балл Вашингтону. Марија је заправо Марија Бала, чији родитељи су били из околине Пећи на Косову данас. Марија је рођена у Ливел,Вирџинији, САД, у 1708, али њени родитељи су били тамо у 1706, након дугог путовања бродом лансиран из Рагуза;данас Дубровника, и водио их кроз Британије на Земљу Америку. Историја путовања бабе и деде Вашингтона од Косова у Америци је описана у биографске књизи “Marry Ball Washington“ аутор Virginia Carmichael, објављеном 1850. Они чак кажу да је Балај је дошао из села зове Синиц, што може да буде назив конфузија село Ирзнич, општина Дечани” каже Мико, што прича причу до недавно била скривена у фиокама Бела Кућа, као и да помињање албанског порекла Вашингтону је уклоњена са листе забрањених тема од америчког Савета за националну безбедност је тек недавно.У том смислу, званичници Беле куће су одбили да само кажу „то није било случајно да потпредседник Бајден је прозивао председника Вашингтона у односу на премијеру Косова.“
  Аманет Вашингтона
  Међутим, недавна открића, можда баца светло на неке друге аспекте америчког ангажовања на Косову и Албанаца у општој подршци. Аутор познатог америчког Carl Woodwart, који је написао неколико десетина књига за амерички председници документарних и причама из Беле куће, каже да су током архивске истраживања за своју књигу о Клинтоновој председника, објављеном у 2004 под називом „Клинтон кућа“ нашао писмо-тестамент Џорџ Вашингтона, у вези са Албанцима.

  „Сећам се када сам узео писмо покаже Била Клинтона у једном од многих интервјуа за књигу и рекао:“ Види, Бил, шта сам открио из архиве Вашингтона „. Он кад је увидео писму, он је рекао: „Видео сам Карл, видео сам. Да нисам видео, Бог зна да ли би смо интервенисали на Косову „, показује Вудвард, познат као новинар, репортер и писац који је до сада освојио четири награде“ Пулицерове „. Он каже да није могао да даје писмо Вашингтона у књизи за Клинтона, јер сада припрема посебним књизи за Вашингтон и његове албанске порекла. Вудвард каже да мисли да сам назвати књига „Џорџ Вашингтон: први Албанац у Белој кући“ или можда „Албанац са Косова, који је створио државу Америке“ .
  „На неки начин, амерички обавеза у корист Албанаца је дуг да је Америка сада на људе који су дали оснивача америчког народа. Из истраживања јасно је да је председник Вудроу Вилсон је прочитао то писмо у то време је одлучио да оснује независну државу Албанију „, каже Вудвард, и додаје да једнако, председник Никсон је био кључна особа која је допринела остварењу аутономије Косова, Устав 1974.“Никсон и Тито је имао састанак негде у 1970, у којој амерички председник је обећао неповратну 5 милијарди долара помоћи Југославији од 500 милиона годишње до 1980, у замену за издавање пуну аутономију за Косово. Тито је договорено и све је почело тамо – стварање Универзитета у Приштини, уставних амандмана 1971, Устав из 1974, и тако даље „, показује Вудвард.
  „Осим тога, наставак помоћи је пружена у разговору између Тита и други амерички председник, Џими Картер, за године 1980-1990, за узимање коју је Тито је договорено да Косово да статус републике. Али Тито је умро, Срби су се дигли против аутономије, Американци су престали … помош…друго знате шта се десио „, рекао је он.
  Међутим, Вудвард сматра да су сви амерички председници прочитао писмо Вашингтона и да је обавезује да помогне Албанцима на различите начине и у различитим фазама историје. Амерички писац не жели да открије садржај писма, рекавши да „треба сачекати за штампање мојој књизи“, али каже да ће они који су написали Вашингтон разјаснити многе ствари писане о америчким односима са Албанцима.
  О епохалног открића албанског порекла Џорџа Вашингтона, као и других потраживања до нечувено сада, америчка амбасада у Приштини нису желели да дају било какав коментар.

  Институт за генетику Шафхаузен, Швајцарској је произвела неке веома интересантне резултате за неке од генетских позадине историјских светских лидера.Према истраживању, Фидел Кастро је енглески порекла, Владимир Лењин био чеченски, док је француски председник Шарл де Гол кој се повукао из Алжира је био, у ствари, са арапским порекла.
  Друга чињеница:
  Позивање на неком делу књиге аутора Џорџа Ф. Вилијамс „Албанци“, јасно је да је дубина америчке подршке Албанцима, има генетску везу и да потиче из аутентичног идентитета Албанаца, која се појављује да отворе који су јаки разлози да буду једни поред других, у време када је Албанци имају велику потребу за потврдом своје древне историје.
  Тако, Џорџ Фред Вилијамс 1914, написао: „Назад у праисторији, пре Хомерски рапсоди да пева божанства и митолошка хероје ,пред да се пише грчком језику, живео народ познат као Пелазге …
  Албанци су они који су дошли тако далеко од ове моћне расе праисторијски. Само у последњих неколико година је утврђено да Пелазге су древни Илири … Ови Илири провео у Италији по имену ТОСК, како се још зову у Албанији, док је у Италији остала као ТОСК, Тоскани, етрурски …
  Албански била истина језик Хомера, Грци су позајмили од Пелазгини рапсоде својих познати епски песма … Албаснки је био матерњи језик Александра Великог и Пирус у Епиру, једног од највећих генерала у историји …
  Порекло Албанаца
  Назад у праисторији, пре Хомерови песници певали о својим боговима и херојима из бајке, пре писања грчки језик, живео један народ названа Пелазгима. Херодот (484 – 425 пне) је преписао Пелазге историју ,која поменутих много раније него грчке цивилизације; груба папир који покрива стране Пантеона у Атини и даље зове пелашко. Они су изградили велике зидове које се зове Киклоп и да проф Покок каже да је саграђена давно пре постојале Хомеровим Грка. Из овог снажног праисторијске расе остао само Албанци. Тек у новије време био предочено да Пелазге су стари Илири, први индоевропски грана, чије царство шири из Мала Азије до Јадрана и од севера до Дунава. Из студија младих писаца, као проф Макс Милер и проф. Пот,албански језик постао стабилано поријекло. То Илири, који још увек живе у Албанији ТОСК је дистрибуиран у Италији и познат као ТОСК, Тусцани, етрурског.
  Бескорисно је питати грчке богове у свом језику етимологије. Албанскомјезику су веома јасни и њихова значења више права.

 2. Sta ima da kazete srbi za ovo novo otkrice?…Tesko Vama sad i dalje…imate da postanite Beogradski pasaluk…poz

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: