AKO SVE POSTANE ZAPAD GDE ĆE ONDA SUNCE IZLAZITI

Ko ne voli sebe taj nezna ni drugog da voli pa ni Boga! A ko voli Boga iz nekog svog računa, laže i sebe i Boga jer računica nije isto što i ljubav. A kud ćeš veće računice od očekivanja da uz andjele dobiješ večnost za tobožnje voljenje Boga. Ko voli taj voli bez ikakvih preduslova računica i šta ti ja znam šta sve dobiti i kuda dospeti samo ako budeš voleo Boga! Bog je nepotkupljiv a bogami mislim da mu je i svejedno za našu ljubav prema njemu jer nju, trebamo mi, sami sebe radi više nego što to Bog treba od nas našu! Dao nam je pamet da se njom služimo kako bi sebi služili a stim i njegovom delu zvanom čovek!!!Naše je da živimo i donosimo odluke u svom i interesu društva u kojem živimo kako bi Božije delo raslo i napredovalo a to se može samo ako razum koristimo u smislu ljubavi prema sebi i drugima!

Budi mi prijatelj, budi deo ovog tima pa klikni na sledeći link i potpiši apel; http://www.petitions24.com/-_apel

3 Antworten

 1. Ко превише воли себе, тај никога не воли.
  А оно да је „Бог“ непоткупљив – али су му слуге веома поткупљиве.
  Никако да схватимо процес мутације. Тако се „наци-фашизам“, управо мутира на „далеком“ Западу, па се као плима враћа у центар свог настајања, и, појављује се као нови мутант, који се човечанству намеће као ГЛОБАЛИЗАМ. Управо ће се човечанство, у бвлиској будућности, наћи у новом хаосу, који нам доноси мутирани фашизам.
  Где сте мислиоци, на које се човечанство увек наслањало, да ман то објасните? Мислим, да сте се и Ви утопили у једну ружичасту будућнос, али само за уски део издвоје елите богатих и силних човекових паразита. Да ви случајно нисте и главни кривци за будући хаос.
  Сви не могу бити само запад, као што ни Сунце никада неће изгревати са запада.

  • Previše kako to i sama reč, „Previše“, podvlači nije nenormalan slučaj a stim nije baš ni dobro! A što se tiče mutacije fašizma, mislim da je „mutacija“ donekle pogrešna reč jer mutacija znači da iz jednog nastaje sasvim nešto novo, nepoznato, nešto drugo dok se ovaj fašizam ponavlja u manje ili više slabijoj ili jačoj formi sa više ili manje zločinačkog potencijala pa bi tu možda više odgovarala reč, reikarnacija ali to bi onda podrazumevalo da je bio mrtav dok je ovaj fašizam uvek živeo u manje ili više vidljivoj formi! Fašizam ne predstavlja nikakvu ljubav već čisti egoizam iz proračuna! Ko voli sebe taj ume da voli i drugoga-Pri tome ostajem! Ko neume sebe da voli taj tek ne ume ni drugog voleti. Ko nezna šta je ljubav kako onda da je zna drugom dati! Sve je pitanje mere i umerenosti! Izjednačavati normalno sa prekovišnim nije izjednačavanje istog sa istim pa stim nije ni korektno!

  • PS: Bog nema sluge niti su mu potrebne jer je sve u njegovoj moći! Ono što Vi nazivate slugama Boga su njegovi farazeji! Bog nas je stvorio(a to je činjenica koja ostaje kao takva sve dok se ne odgovori na pitanje šta je starije; kokoš ili jaje), kako rekoh, Bog nas je stvorio i dao razum da služi nama samima, ljudskom rodu u celini u harmoniji sa svim Božijim delimapa što podrazumeva i samog sebe a to možemo samo ukoliko poštujemo sva njegova dela stim što se prema njima odnosimo sa razumom! Čovek je samo onoliko čovek koliko ume razumeti i nevoljniku u susret potrčati! – DN

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: