Скандалозне изјаве српских политичара

Скандалозне изјаве српских политичара


Др мед. Милица и Божидар Митић

Ове изјаве су на нивоу поремећеног ума и спадају под психијатријску дијагнозу која гласи: фасцинација жртве својим џелатом!

Нирнберг, 27.12.2012

Скандалозне изјаве актуелних српских политичара низу се једна за другом. Непосредни повод ових дана за то су шокантне пресуде хашког трибунала који функционише само и једино по политичком диктату западних међународних моћника, а на недвосмислену и огољено препознатљиву штету српског народа, ма где он био. И ми Срби, по врло распрострањеном расејању, који све то пратимо, не можемо да будемо равнодушни , јер неправда невиђених размера, која угрожава елементарну егзистенцију, позива на побуну, борбу за опстанак.

Враћам се на прву реченицу овог текста – скандалозне изјаве…баш тако! Између осталог потпредседник српске Владе, Вучић, саопштава да се започети пут Србије ка ЕУ непромењено наставља , јер – другачије Србија преживети не може, све је пропало, финансије су на нули , пара нема…и све у том стилу…страшно, а Европа нам као доноси кредите, инвестиције, радна места…и сада народе знај – Европа нам је спас! Ове изјаве су на нивоу поремећеног ума и спадају под психијатријску дијагнозу која гласи: фасцинација жртве својим џелатом! А од таквих се треба клонити, јер су деструктивни и за себе и за околину!

Другим рецима, актуелни српски властодршци дали су Србији статус просјака, а просјак моли за милостињу не бирајући даваоца. Добро – и просјаци су људи, нагон за самоодржањем је јак, поготово када је то самоодржање синоним за власт, а власт је – сласт!

Не тако давно, приликом наговештаја о приближавању Србије Русији и другим ваневропским алтернативама чуло се ту и тамо „згражавање“ одређених кругова – па нећемо ваљда да постанемо нека руска губернија?!

Тим поводом питали бисмо те актуелне српске политичаре да ли би имали храбрости да распишу референдум у Србији са питањем: „Драги суграђани, да ли сте за руску губернију или за европску колонију?“

А та „руска губернија“ , драги суграђани, доноси Јужни ток, даје увозно-извозне олакшице, не понижава вас, не уцењује вас, не отима вам ништа, не трује вас, не руши вас, не удељује вам зеленашке кредите, не увлачи вас у сумњиве ратове, не намеће вам шпијунске НВО, не прекраја вам прошлост рушећи национални идентитет, а перући тиме своја евидентна злодела, и уз то тај народ губерније вас још и воли (макар колико то некоме банално звучало…), итд. и сл.

А та „ЕУ колонизација“ , драги суграђани, Боже нас сачувај од њиховог „милосрђа“, док пристанак на сва условљавања више није мазохизам, него јефтина порнографија недостојна иоле озбиљне државе.

Јесте Србија мала, сиромашна, слаба, очерупана, али геостратешки, историјско-културолошки и по природним као и интелектуалним ресурсима није ни најмање безначајна и да ли сада тој и таквој Србији требају стране (руске!) војне базе? Требају и те како, веће и моћније него злогласни Бондстил код Урошевца и то по могућству на територији Војводине (ја сам по пореклу 100% Српкиња из околине Н. Сада – напомена Милице М. ) да чува Србију од планетарног сејача зла – званог НАТО!

Па ко воли – нек’ изволи!

Нама је ипак савест чиста, у мају месецу гласали смо само за ДВЕРИ, а за председника државе у другом кругу нисмо гласали за Николица него против Тадића! А сада бисмо гласали за- руску Губернију! Паметном доста!

Догодине у Призрену!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: