РЕЦИ НЕ И СТАВИ ТАЧКУ НА РАТНЕ ПОХОДЕ-Потпиши и проследи:

РЕЦИ НЕ И СТАВИ ТАЧКУ НА РАТНЕ ПОХОДЕ-Потпиши и проследи:

ОСНОВНА НАЧЕЛА ПОЛИТИКЕ ЗА ОЧУВЉАЊЕ К/М И ПРОСПЕРИТЕТ СРБИЈЕ-Аутор Душан Нонковић
Основна начела државне политике владе Србије за очување К/М у својим границама и несметани просперитет Србије на свим нивоима мора да садржи ултимативно тражење оштете од Америке и њених НАТО сателита у висини двеста милијарди Евра које би уложила у привредни развој Србије, изградњу модерне железнице којом би омогућила ултрабрзо повезивање градова да се за сат времена стигне од Суботице до Београда или Ниша до Београда уз изградњу пратеће инфраструктуре, путева. Затим подизање изтраживачких центара у сврху технолошких
одкрића који би Србију учинили конкурентном на светском тржишту! Уз тај услов мора се захтевати повлачење војне базе са К/М и свих сецениониста у оквире граница Старе Албаније! Све друго води на краће или дуже релације губљење К/М на Сецесионисте односно Албанске терористе и то без икакве оштете.
Уколико то Америка не би прихватила и наставила са даљим уцењивањем, морало би јој се најозбиљније предочити да Својим понашањем не оставља Србији друге могућности до да прода К/М Руској федерацији као што је то некада Русија продала Аљаску Америци! Србија би том продајом К/М омогућила горе описани привредни развој Србије што би знатно поправило суседске односе. У високо развијену Србију, високог животног стандарда, би хрлили многи региони Балкана па би биоло могуће да се оствари и нека шира федерација Србије! Русији би
требало понудити К/М под горе наведеним условима са тим да Манастири и Црквена иманја остану у саставу Србије! Могло би се договорити и да Русија изврши реформу земљишта и удели својим држављанима. Милион руског живља на К/М уз повратак и протераних са К/М представљало би сасвим другачији фактор од данашњег. Политика би се морала водити под премисом; боље продати Русима и спасити него џабе изгубити на сеценионисте и суседну Албанију под папучом САД! О коришћењу природних односно рудног богатства К/М могло би се пријатељски
са Русијом уговорити тако како би било од обостране користи! Са Албанијом не би било могуће било шта договорити што би било од користи и Србији! Русија би тим потезом добила веома важну стратегијску позицију која би је штитила од ширења глобализма. Немачка тврди да своје границе брани на Хиндокушу па зашто онда не би бранила Русија своје на К/М ?
Са оваквом позицијом би требала влада Србије да изађе на преговорачки паркет уколико јој је озбиљно стало до решења тешких проблема у којима се држава Србија нашла. У колико би влади Србије стало до озбиљног и дугорочног решења Државних проблема у корист свог народа имала би барем једнога саветника из дијаспоре! Већ само та чињеница показује колико немарно прилази влада Србије овом горућем проблему не хајући за мишљење черири милиона срба који живе ван њених граница!
АПЕЛУЈЕМ на све напредне и патриотске снаге да се под хитно сазове платформа за преговоре са Русијом о пријему К/М за равноправног члана Руске Федерације по могућности у саставу Србије! ( Платформа садашње владе Србије, за преговоре са сецесионистима оптужених за трговину отетом органима, је нелегална као што је то нелегална и влада која је заснована на покраденим изборима)
Исто тако је необходно сазвати платформу за преговоре са Америком о повлачењу сецесиониста и своје војне базе на територију Албаније иза старих граница као и о модалитетима за плаћање оштете начињене незаконитим бомбардовањем и вођењем рата кршећи УН карту и међународне конвенције што би Србија проценила као добру вољу Америке за нормализовање живота на Балкану!
Молим сваког ко би био спреман да подржи овај предлог да потпише и проследи на Е-адресу; dusan.nonkovic@gmx.de   ili da mi na istu adresu упути захтев da ga stavim na spisak:
1.Душан Нонковић Штутгарт
2.Милан Зарић Цирих
3.Violeta Božović
4.Dragica Bulatovic Wiesbaden
5.Gorica Topal
6.Dragan Ostojić
7.Mira Vuković
8.Часлав Трандафиловић
9.Dragana Popović
10.Biljana Djorović
11.Djorović Zvonimir
12.Слободан Р. Митрић
13.Stranac Majevički-M.L.
14.Slavica Milošević
15.Nadežda Milanović
16.Radojka Praštalo
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: