Томислав Николић поново прекршио обећање!


Томислав Николић је обећао Дверима да ће истражити изборну крађу и да ће нас укључити у израду платформе за Косово и Метохију.

Београд, 20.12.2012

Поводом захтева за пријем код новог председника Србије, који су Двери затражиле после ђурђевданских избора, а у вези са изборном крађом и ситуацијом на Косову и Метохији, на састанку у Председништву Србије, одржаном крајем јуна ове године, са проф. др Оливером Антићем, саветником Председника за правна питања, обећано нам је да ће изборна крађа бити истражена и да ће Двери бити позване на консултације када буде позната Платформа Председника у вези са Косовом и Метохијом. Оба обећања остала су мртво слово на папиру: нити је 7 месеци после избора изборна крађа истражена, нити су Двери као изразито опозициона политичка организација данас позване на консултације код Председника државе иако је преко 200.000 бирача гласало за Двери, а због изборне крађе Двери и СРС данас нису у Скупштини Србије, а јесу ЛДП и УРС који су били испод цензуса.

Ово је само још једно у низу лажних обећања новог Председника, попут оног да ће после доласка на власт поништити договоре које је агент туђих интереса Борко Стефановић постигао у Бриселу на штету српских националних и државних интереса на Косову и Метохији.

После свега шта треба да мислимо о новом Председнику који не испуњава своја обећања?

Информативна служба Покрета Двери

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: