Куста снима филм са Моником Белучи

Куста снима филм са Моником Белучи

Емир Кустурица на прољеће почиње снимање филма с Моником Белучи у Француској. Осим италијанске звијезде, у љубавној причи „Историја Марока“, коју ће режирати наш редитељ, играју и Тахар Рахим и Лејла Бекти, сазнаје „Блиц“.

Радни назив филма је „Историја Марока“, а интересантно је да је Кустурица за улоге љубавника изабрао Тахара и Лејлу, који су вјереници и у животу.

– Ријеч је о лијепој љубавној причи. Млада жена из Марока сели се у Француску. Деда јој је уговорио вјенчање с богатим старцем тако да она креће у Марсеј, али њен љубавник остаје у Мароку и чини све да јој се придружи – открио је Кустурица дио радње овог филма, чије снимање почиње у априлу у Француској.

Прије априла, Кустурица ће се видјети с Моником Белучи на Мећавнику. Славна глумица позвана је на Филмско музички фестивал „Кустендорф“, који се одржава од 16. до 22. јануара.

Најеминентнији филмски ствараоци већ шесту годину заредом долазе у Мокру Гору на фестивал, а на питање зашто је ове године позвао славну глумицу, Емир је одговорио: „Моника је најљепша жена на свијету и најбоља глумица“.

Заносна Италијанка је на Филмском фестивалу у Маракешу потврдила да снима филм са славним српским редитељем.

– Веома сам заинтересована за нову авантуру Емира Кустурице. Упознао ме је са идејом овог филма и веома ми се допада – рекла је Моника.

Ово је након „Завета“ (2007) Емиров први играни филм.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: