Србија се буди и више ништа неће бити као што је било

‎…Србија се буди и више ништа неће бити као што је било у протеклих дванаест година, када су продавали рог за свећу, дезинформацију као информацију, деструкцију као реформу, сецесију као децентрализацију, медијски мрак као слободу медија, шпијунажу за странце као међународну сарадњу, дилетантизам као експертизам, велеиздају као врхунско политичко умеће прилагођавања.

facebookreporter.org

Вече пробуђене наде или Србија је устала 11. децембар 2012. 16:52 Драган Петровић Долази ново време, где ништа неће бити лако, али где ће

 

Eine Antwort

  1. Да, Србија се често будила, а предвођена малоумним политичарима, лоповима и преварантима, мењала стање, нажалос, на горе, да умни људи, те страшне грешке тешко могу исправити. Због тога смо тамо где јесмо.
    Повећи број људи настоји да искриви прошлост, а отуђена дневна штампа, навелико им пласира „мудрост“ која нас вуче у мрачни средњи век.
    Неки Пера Симић, тренутно пише „своју бијографију“, о протеклом времену, и износи, недоказане податке о произвољним жртрвама „комунизма“, чак их је и пребројао. Те силене,невине жртве, тог времена, а које су њихови рођаци давно прежалили, а они се јављају из: Латинско – Америчких држава, као недавно што се огласио „Чаруга србојански“ (1928-) родом из села Новаци код Уба, кога оживе лист „Политика“, сво време (1945- 2012.), овај врсан пилот ловац – бомбардер америчких снага у саставу НАТО-а, који неће да говори о тој својој бкиографији, сада, када је зарадио добре америчке, али крваве доларе, хоће назад у своје село, кога су сељаци, а и рођаци давно отписали. Није ли то једна од Периних измишљених жртава „које је Тито лично ликвидирао“.
    Све лаж, па опет лаж, а ти Србијо живи у тој ноторној лажи.
    У неке институције, у које, нажалост, имамо поверење, дуго делују људи који су сејачи раздора у Србији. Ако се то челичном метлом не поћисти, спаса нам нема.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: