ОТКРИВАМО: „Инсајдер“ креће у хајку на патриотске организације и медије!

ОТКРИВАМО: „Инсајдер“ креће у хајку на патриотске организације и медије!

Како Србин.инфо ексклузивно сазнаје, редакције „Инсајдер“ и Б92 крећу у велику хајку на патриотске организације, покрете и партије у Србији! Аутори телевизијске емисије, познате по свом антисрпском деловању, припремају нови серијал, а овог пута на удару ће се, по сазнању нашег портала, наћи политичке странке десног блока, патриотски покрети попут „Двери“, „СНП Наши“, хуманитарне организације (као што је Коло српских сестара), али и слободни и нережимски медији.

Прави циљ овог серијала је покушај да се заустави јачање анти ЕУ и анти НАТО расположења у народу, које је из дана у дан све веће, с обзиром на то да су притисци на Србију и њене грађане незамисливо понижавајући, а очекују се и додатни услови.

Користећи проверене Гебелсове методе, „Инсајдер“ ће  покушати да прикаже патриотске организације као ретроградне, хулиганске, чак и фашистичке, као и да „открије народу“ њихову повезаност са криминалом.

Србин.инфо зато поставља питања: Ко је налогодавац и финансијер емисије „Инсајдер“ и телевизије Б92? Због чега им је једина уређивачка концепција да (узалудно) нападају искључиво оне који промовишу традиционалне, православне и родољубиве вредности? Када ће „Инсајдер“ да направи емисију о финансирању разних антиуставних НВО организација у Србији или о енормним пљачкама политичара бившег режима које су врло транспарентне?

Марија Крстић

Eine Antwort

  1. Вероватно у „оне који промовишу традиционалне, православне и родољубиве вредности“ убрајате и разноразне мантијаше типа пахомије или качавенада (намерно мала слова), лаке на дечачке гузе и окићене златом… Пишите мало о њима, педофилима и среброљубцима, да наша дијаспора мало више сазна какве су нам сад „православне вредности“…
    (Уосталом, ето, из једне скандинавске земље је један наш попа збрисао са пар милиона евра прикупљених за градњу цркве и изгубио му се сваки траг).
    Живите на „трулом“ Западу, користите све његове погодности, а онда овде пљујете у тањир из кога једете… Дно.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: