Pozivamo vas da dodjete na Smotru Folklora na KRFU u periodu od 13.06.- 22.06.2013 god.

Pozivamo vas da dodjete na Smotru Folklora na KRFU u periodu od 13.06.- 22.06.2013 god.

13.06. – Polazak za Krf iz Beograda u zakazano Vreme, sa usputnim stajanjima u toku putiovanja.

14.06. – Dolazak ansambala u hotel, smeštaj grupa u hotele Popistar i Omiros u Guviji ( 7 Km od Grada Krfa)… Info-sastanak. Popodnevni odmor na bazenima i plažama pored hotela. Večera. Razgledanje Guvije mesta sa bezbrojnim diskotekama, tavernama i kafićima. Noćenje.

15.06. – Doručak. Fakultativni odlazak do ostrva Vido, a u povratku obilazak grada Krfa, poseta muzeju Srpska Kuća sa mapama i fotografijama iz perioda boravka Srpske vojske i Vlade na Krfu.. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

16.06. – Doručak. Po želji obilazak autobusom dela ostrva Krfa, Dasija, Ipsos, Nisaki i dolayak u Kasiopi.Slobodno Vreme za kupanje. U povratku, zavisno od vremena polaska iz Kasiopija, može se obići prelep park Pantokrat. Večera, slobodno vreme.Noćenje.

17.06. – Doručak. Nakon doručka poseta Aloha Beach bar predivnoj peščanoj plaži, u Glifadi, na kojoj se Krf doživljava na jedinstven način. U povratku svraćanje u mesto Kanoni sa prelepim panoramskim pogledom, u kome se nalazi Mišije ostrvo, jedno od najznačajnijih znamenitosti ostrva Krfa. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

18.06. –Doručak, mogućnost fakultativnog odlaska do Aqvalenda Ag.Ioanis, jednog od najimpresivnijih vodenih parkova u Evropi sa 36 tobogana i 15 bazena ili prepodnevno razgledanje Grada Krfa i slobodno vreme do nastupa. Večera i noćenje.

19.06. – Doručak. Odlaz do mesta Paleokastrica sa prelepim uvalama i plažama. Po želji obilazak obližnjeg manastira. Povratak u hotel. Večera. Posle večere noćno razgledanje grada Krfa. Noćenje.

20.06. – Doručak. Odlazak na plaže u Dasiju ili Ipsos. Celodnevno kupanje. Povratak u hotel, večera. Slobodno vreme.Noćenje.

21.06. – Doručak a zatim mogućnost ostajanja na Krfu do popodnevnih časova a zatim polazak ka mestu boravka ili polazak odmah posle doručka sa svraćanjem u Solun i posetom Zentijnliku .

22.07. – Dolazak u mesto stanovanja

Cena kotizacije iznosi 140E

(plaćanje se vrši u više mesečnih rata do polaska)

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u hotelima u trokrevetnim sobama sa kupatilom, Tv-om na bazi 7 polupansiona (usluga: doručak – švedski sto i večera – tri tanjira) u hotelu Popistar (www.hotelpopistar.gr) u Guviji.
  • Doplata za dvokrevetnu sobu je 10 Evra po osobi za ceo period boravka.
  • Svi navedeni obilasci

  • Organizacione troškove
  • Gratis mesto na svakih 25 plaćenih članova

Cena aranžmana ne obuhvata:

– prevoz koji možemo organizovati po tržišnim cenama – fakultativne izlete i ulaznice za muzeje (ako ih ima) – osiguranje koje se vadi preko organizatora Smotre

NAPOMENA: Do promene može doći samo u slučaju povećanja cene prevoza prouzrokovanog velikim poskupljenjem goriva.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN

S poštovanjem,

Društvo SPOMENAR

Milan Dautović direktor

Beograd, Miloša Pocerca br.10

Tel. O0381 (0)11 2447967,00381 (0) 63 8833093

Email: spomenarf@yahoo.com

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: