ZA KUPOVINU KARATA ZA MASTER ROGERS CUP 2012 Nazovite jos danas 1-877. 283-6647 birate lokal:

 

Postovani prijatelji Srpske televizije Toronto,

 

ZA KUPOVINU KARATA ZA MASTER ROGERS CUP 2012  Nazovite jos danas 1-877. 283-6647 birate lokal: 4306 I kazete lozinku-kod “SERBIA 12”.Novak Djokovic I Nenad Zimonjic na ovogodisnjem ROGERS CUP brane proslogodisnje titule.

 

Vec trinaest godina STVT  se zalaze da dosledno prestavlja srpsku zajednicu u Kanadi i sa tim ciljem smo se izborili za novi tv program u trajanju od pola sata, “SERBIAN MOZAIK” svake nedelje u 14:30 casova, na OMNI 4 kanalu koji pokriva celu Kanadu. Za ostvarenje novog izazova, pre svega potrebna sira konsolidacija inteesa srpske zajednice, sada i  sirom Kanade, kako bi Srbi prestavili sebe kao narod dostojan svom Svetosavlju i bogatoj srpskoj nacionalnoj kulturi.

 

Na www.stvt.ca mozete da pronadjete reportaze iz vec emitovanih reporatza: odrazavanju PAN AM igara u Torontu 2015, PIKASSO izlozbi u AGO, promociji knjige dr. Davora Milicevica “U ogledalu srpskom”,  intervju sa g-nom Radetom Jelenicem iz “SWEET GALLERY” i intervju sa g-nom Jonom Letikom vlasnikom broad “JADRAN” u Torontu.U najnovijoj 309. emisijei koja se emituje 4. avgusta2012 u 12:30 na ROGERS 10. u kojoj glavne teme su obelezavanje Dana Nikole Tesle u Nijagarinim Vodopadima, zatim  “SWEET GALLERY”tamo gde kolaci postaju umetnost i “ACCES EMPLOIMENT” agenciji koja vas osposobljava da dodjete do posla koji vi zelite u Kanadi.

 

STVT vam daje mogucnost da za prestojeciMASTER ROGERS CUP 2012 nabavite jeftinije karte za 20% i to samo do 3. avgusta a ostalo je jos samo stotinak karata. U subotu I nedelju, 4. i 5. avgusta, ulaz je slobodan. U Torontu igraju muskarci dok teniserke takmice se u Montrealu. 1-877. 283-6647 ; lokal: 4306 i  lozinka-kod “SERBIA 12”.

 

Vise Informacija imate na nasem vebsajtu www.stvt.ca.

 

Blagoja Bob Ristic
STVT Director

www.stvt.ca
+1-416. 503 3300

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: