Ирански ПрессТВ: Улога НАТО-а у сребреничком масакру

Ирански ПрессТВ: Улога НАТО-а у сребреничком масакру
19. 07. 2012 20:20 | ПрессТВ / Превод: Ксенија Поповић
Илустрација
Један од најбруталнијих инцидената у новијој историји је масакр у Сребреници који је 1995.године починила паравојна група под именом „Шкорпиони.“ Сада имамо крунског сведока и хрпе службених докумената да категорички докажемо да је наредба коју је издао НАТО а не само „посматрачки став“ Холанђана довео до ових убистава, већ и да је НАТО регрутовао, плаћао и контролисао Шкорпионе.
Суђење Ратку Младићу могло би, или би бар требало да доведе до пропасти Међународног суда за ратне злочине (ИЦЦ). Као што је Тимоти Бланчфорд- Хенчли истакао у српском СОС-у „Суђење Ратку Младићу на на овој фарси од Међународног Суда за ратне злочине–тој травестији правде и увреди међународног закона који киднапује људе, незаконито их држи у притвору и не примењује принципе правилног процесуирања–заувек је прекинуто након што је тужилаштво “заборавилода испоручи одбрани хиљаде страница доказног материјала.“
Историјат
Управо су овај кључни доказ и овај сведок, сада безбедно смештен у Белорусији,довели дотле да Међународни суд за ратне злочине прекине суђење Ратку Младићу, „палом момку“ коме је „напаковала“ француска служба како се види из документације од 70 дописа коју сада поседујемо.
Иако је са распадом бивше Југославије, овај регион морао да се суочи са неким ненамиреним рачунима, неки од њих између хришћана и муслимана, постојале су и друге снаге у игри. Деценијама је коришћен канал за огромну међународну трговину дрогом који је водио од Далеког Истока, преко центара за обраду у Турској и преко Југославије. Уколико је „статус кво“ икаква индиција о намери, смештај снага НАТО на Косову, у Бугарској, Румунији и већем делу региона, а регион је сада центар трговине дрогом,међународног криминала и регион који се све више ојачава базу за претње Русији или Сирији или Ирану, сасвим је могуће да је ово била намера НАТО-а када је организовао формирање јединице Шкориона и наредио покољ хиљада цивила.
За време Другог Светског Рата више је погинуло Срба, у процентима, од било ког другог народа;сви су они били хришћани, а већина је убијена у логорима смрти које су водили Хрвати и Италијани, понеке католички свештеници, сви под директивом Немачке.Пре овога Србија је била неколико стотина година под контролом Отоманске Турске, корумпираног царства које је на окрутан начин владало не само Балканом већ и целим Средњим Истоком.
Најгоре од ових делова пропаганде ћете видети у даљем тексту о Сребреници, лаж која је сада раскринкана, и схватити да иза овог покоља стоје ЦИА, МИ 6, ДРМ а да су покољ направили Срби које су регрутовале и обучиле западњачке обавештајне службе.
Векови балканске историје, од Отоманског царства преко Другог Светског Рата су испуњени убијањима, етничким чишћењима, убиствима стотина хиљада Срба, Грка и припадника других народа, што говори да је Балкан очито био веома запаљиво подручје. Крајњи резултат је мит , донекле тачан, углавном нетачан, који окривљује Србе за ратне злочине, оптужује и Хрвате и Косоваре такође, Албанце, али као што је исувише чест случај, само су прогањани Срби и знатне суме новца су потрошене да се представи високо пропагандизирано становиште о Балкану којим је омогућено да Срби буду етнички очишћени, као и муслимани и остали, али само Србе треба окривити.
Улазак у ово замешатељство довело је до стварања новијег мита који повезује Босанце са Хитлером и његовим СС-ом. Сајтови на Интернету повезују Палестинце са Нацистичким организацијама као начин да оправдају убиства у Гази док Вест Бенк у рукама окупаторских израелских снага помаже у бојењу широког сликарског платна које сваком нуди по нешто, бар оном ко преживи.
Пропаст Међународног суда за ратне злочине на суђењу Ратку Младићу
Међународни суд за ратне злочине у Хагу је претрпео смртоносни ударац када је у мају 2012. током суђења Ратку Младићу откривено да нешто озбиљно није у реду. Дана 16-ог маја 2012.године суђење Младићу, оптуженом за предвођење групе зване „Шкорпиони“ и убијање до 6000 босанских муслимана, је изненада прекинуто. Судија је рекао да је до тога дошло због „грешака у процедури“ у „задржавању доказа од кључне важности који би ишли у прилог одбране“. Откривени су документи који категорички доказују да најстрашније масовне убице у протеклим годинама не само да нису биле под Младићевом контролом већ и да за њега никад нису ни чули. Они су били део НАТО.
Докази су ван оквира државне тајне, изван домашаја суда и сада их имамо, документа, изјаву сведока, доказе које су Међународни суд за ратне злочине, његове судије и тужиоци крили од јавности, докази који би требало да воде у новом правцу ка новим оптужбама. Проблем, као и обично, је што Међународни суд за ратне злочине циља на „воће са нижих грана“ и узима „наруџбине“ и још увек треба да покаже прве знаке или независности или ефикасности.
Међународни суд за ратне злочине не осећа никакав стид, будући да је и сам у потпуностисаучествовао „пост фестум“ у прикривању масакра у Сребреници. Нагађам да је тренутно примарни циљ овог суда да то изгледа неважно, разумљиво је из ког разлога.
Документаје влади Белорусије предао мајор француске ДРМ, њихове „спољне обавештајне агенције.“ У једном овонедељном чланку из Правде, дата нам је шира слика догађаја на Балкану која је директно контрадикторна већини оног што нам је речено и приписује одговорност за грађанске ратове на Балкану западним силама.
Инцидент у Сребреници је двострука трагедија. Пре свега, проведено је 17 година у потери за недужним човеком док се за то време кривцима допустило не само да наставе истим путем нетакнути, већ и да граде на Косову и у Албанији, посредством НАТО-а највеће царство дроге на свету у којем се дистрибуира авганистански хероин. Ево како тече прича из Правде.
Београд– Један француски мајор који је служио у њиховој обавештајној служби, одлетео је у Белорусију са доказима о ратним злочинима почињеним у Сребреници 1995. године. Документ који је он изложио показује да су“геноцид” за који се оптужују Срби оранизовале тајне обавештајне америчке, британске и француске службе, а спровела паравојна група позната као „Шкорпиони“ са циљем да за наводни геноцидоптужи војне и цивилне званичнике Републике Српске (РС) –сазнала је „Правда.“
Према нашем извору, Француз, мајор француске војне обавештајне службе ДРМ има доказ да је ратни командант Главног штаба Војске Републике Српске Ратко Младић није имао икаквог увида у ове активности. На основу овог документа, који је сада у поседу Белорусије, француски официр је затражио и добио у Минску политички азил 29-ог јуна 2012.
Овај документ јасно показује да су Насер Орић и сви командни кадрови Босанско-херцеговачке Војске (Муслимани) у овом делу источне Босне били под сталном контролом западних обавештајних служби. Орић је био командант босанско-муслиманске војске у Сребреници и Међународни суд за ратне злочине га је оптужио за ратне злочине против Срба али је проглашено да „није крив“ за злочине ширих размера тј. етничко чишћење.
Тако је „плес смрти“ отпочео, муслимански командант у Босни који је радио за западне обавештајне службе иубијао српске цивиле, бива оптужен од стране Међународног суда за ратне злочине. Ми смо све ово знали, али је постојало нешто далеко важније што нико од нас није знао, прави разлог зашто је суд у Хагу распуштен у сред суђења у мају.
„Документ који је предао француски мајор (име се не открива)потврђује да је Орић примио 70 „оперативних налога“ од француских обавештајних служби, пре свих ДРМ, да дејствује против српских цивила..
Холандски „мировни“ бататаљон стациониран у Сребреници је унапред био упозорен да се не меша. Копије ових докумената се такође чувају у Минску.
Убрзо након тога групе српских „Шкорпиона“ су се спустиле у Сребреницу, оне нису ни одговарале нити биле под контролом Србије или Ратка, већ су то биле паравојне групе које су регрутоване, обучене и плаћане од стране ЦИА, МИ6 и француске ДРМ. Ове су групе убиле на хиљаде људи по наређењима западних сила које су давале извештаје у којима криве српску владу, Ратка и холандске мировне снаге којима је НАТО у ствари наредио да стоје по страни.“
Понуда да сведочи на Међународном суду за ратне злочине
Француски обавештајни официр, идентификован само као „Мајор ТД“ пристао је да дође у Хаг и сведочи о умешаности ЦИА, МИ6 и Француза у планирању и спровођењу геноцида у Сребреници.
Каже се да он поседује комплетан списак свихрегрутованих „Шкорпиона“ и писмене изјаве командних и других чланова јединице Шкорпиони о томе како су регрутовани, плаћани и какве су команде добијали од НАТО.Ти подаци који се сада чувају у Белорусији обухватају директне наредбе које су довеле до убиства 4500 босанских муслимана.
Они су сада доступни суду, у случају да се суђење настави, та документа која ће довести до подизања оптужница против десетина врховних чланова командног кадра НАТО-а, холандских мировних снага и испитивања западног дипломатског кора и политичких лидера, испитивања која би могла довести до нове рунде подизања оптужби за ратне злочине.
Ми ‘не задржавамо дах’ док чекамо да Хашки суд реагује на чврсте доказе који упућујуна то да њихови сопствени „клијенти-државе“ у потпуности саучествују у већини јавно обзнањених покоља у савременој историји.
Постојао је план да ако Војска Републике Српске покуша да спречи покољ да се Младић убије. Мајор зна чак и име особе која је била у непосредној Младићевој близини и то требала да уради.
Додатни доказ који се скривао од суда а који је довео до прекида суђења је показао да су већина људи убијених у Сребреници били чланови муслиманске Војске Босне и Херцеговине који су били одсечени од ВРС, босанске српске војске, док су се пробијали из региона Тузле.
Документи указују да је НАТО погрешно извештавао о губицима у људству током борбених дејстава, а у овом случају наводи број од чак 6000 цивилних жртава и приписује њихову смрт јединици Шкорпиони док су у ствари они погинули у борбама са српском војском из Босне.Међутим, овим се не умањује број од 4500 убијеног цивилног становништва; Шкорпиони су у то били умешани, али су Шкорпиони били под командом и контролом НАТО-а.
Разлог за јавно иступање
„Мајор ТД“ тврди да он излази у јавност са документима које је обезбедио јер жели да породице жртава Сребренице знају пуну истину о томе ко је и зашто убио њихове вољене. Т.Д. је служио као командни поручник јединице ДРМ у Босни у то време и имао је непосредна лична сазнања о догађајима о којима се овде говори и, како је претходно навео, учинио себе доступним за сведочење и нуди своју документацију на разматрање тужиоцима Међународног суда за ратне злочине.
ТД тврди веома једноставно: „Нисам могао да живим са оваквим теретом на савести“.
Закључак
Имамо низ епизода овакве иконографије.
1. Срби су били приказани као звери
2. НАТО је био виђен као спаситељ човечанства
3. Холандија је оптужена за посматрачки став тј. не мешање током покоља, нација кукавица
4. Шкорпиони су били ударна група коју су у први план истакли учесници „групног секса“ ЦИА/ДРМ/МИ6 како би се на прикладан начин приказало да су Срби ратни злочинци.
Истина је да су ратови на Балкану након пада комунизма били једни од најмонструознијих ратова у историји. За сваког Шиптара кога су убили Срби, једног Србина би убио Шиптар. У ствари, Косово и Албанија су већ јако дуго уточиште и дом најмоћнијих криминалних организација на свету.
Они су сада у пуном партнерству са ЦИА и НАТО преко садашњег председника Косова који је и сам оптужен за ратне злочине. У једном чланку из часописа Глобал Рисрч „Овај извештај о чијем се постојању раније никад није говорило је дистрибуиран широм свих НАТО земаља, тврдеизвори- бивши НАТО кадрови које је интервјуисао ГлобалПост. Годину за годином док се новорођена демократија на Косову борила да направи помак и Тачи уздизао до статуса политичке величине, много детаљније оптужбе и извештаји обавештајних служби нарочито за период између 2000.- 2009., су именовале Тачија као кривца, додали су њихови извори.
Извештаји су били нашироко доступни и америчким и НАТО-вим обавештајцима, а бар два таква су била лако доступна преко интернета. У једном извештајуобавештајне службе НАТО од 36 страна до кога је дошао ГлобалПост, Тачи чак има своју споствену страну са дијаграмом који гаповезује са другим истакнутим бившим члановима ОВК који су и сами повезани са разним криминалним активностима који укључују изнуђивање новца, убиства, трговину дрогом, краденим аутомобилима, цигаретама, оружјем и женама.
Овај дијаграм из извештаја обавештајне службе НАТО детаљно приказује везе између садашњег премијера Косова Хашима Тачија и других људи за које се сумња да су умешани у организовани криминал на Косову.
Данас је Тачи премијер Косова. Штавише, он је недавно на изборима победио и служи свој други мандат.
Упркос тиме што амерички службеници знају за бројне и детаљне оптужбе против Тачија и многих његових бивших колега из ОВК, он је остао драгоцен савезник свих нових америчких администрација. Непознато је који званичници САД су видели те извештаје. Међутим један дипломата из НАТО рекао је да је опште познато да је Тачи под сумњом да обавља криминалне активности. “Кад год га погледате, увек у брифинзима стоји да је ‘осумњичен за организовани криминал.’”
Када су га упитали да ли је чуо за оптужбе против Тачија и осталих у протеклим годинама, Данијел Сервер, бивши високи амерички дипломата за подручје Балкана а сада виши ванредни професор Центра за Међународне односе на факултету за међународне односе на Johns Hopkins School of Advanced International Studies је изјавио: “Свакако. То је оптужба за коју сви знају.”
Бивши амерички државни секретар Мадлен Олбрајт јавно је загрлила Тачија. Бивши председник Џорџ В. Буш га је угостио у Овалној соби. Потпредседник Џозеф Бајден му је такође пожелео добродошлицу у Белој Кући, у јулу.Државни секретар Хилари Клинтон га је посетила на Косову још јесенас.“
Постоји, у ствари, врло једноставан одговор на „зашто“ када процените намере НАТО, активности у Централној Азији, окруживање Русије, претње против Русије, Либије, Сирије, звецкање оружјем из Пакистана усмерено ка,а ускоро „кроз“ Африку. Потребно је само да погледате чврст доказ који нам „боде очи,“ доказ који је затрпан лажима, искључивошћу у поимању правде, доказ о геноциду у Сребреници.

2 Antworten

  1. […] ПрессТВ: Улога НАТО-а у сребреничком масакру… Ирански ПрессТВ: Улога НАТО-а у сребреничком масакру Veröffentlicht am Juli 19, 2012 von […]

  2. […] Улога НАТО-а у “сребреничком масакру”… Ирански ПрессТВ: Улога НАТО-а у “сребреничком масак… Veröffentlicht am Juli 19, 2012 von […]

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: