Исламски“ медији обелодањују НАТО заверу против Срба и „фалсификовање“ Сребренице…

„Исламски“ медији обелодањују НАТО заверу против Срба и „фалсификовање“ Сребренице…

15 јул 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

КАКО СУ СРБИ ОД ЖРТВЕ „ПРЕРАСЛИ“ У ЗЛОЧИНЦЕ…

Популарни “исламски“ интернет магазин: Чуда Пакистана(у даљем тексту „ЧП“), у свом најновијем издању износи најновије и убедљиве доказе (у виду службених докумената) да иза, како они кажу „масакра“(пажљиво избегавајући реч „геноцид“) сребреничких муслимана од стране Шкорпиона (опет избегавајући генерализацију Срба)- стојеНАТО и Западне службе.

НАПОМЕНА АУТОРА: Чланак у сличном формату и детаљима о овим догађајима је објавио и ирански „ПресТВ“. Водећи аутор ове новинарске истраге је угледни амерички ветеран и главни уредник америчког магазина „Ветерани данас“(који такође објављује овај чланак), господин Гордон Даф- што све овим сазнањима даје посебну тежину. Ми ћемо се у даљем цитирању извора у овом тексту, позиват само на „Чуда Пакистана-ЧП), али имајте у виду и ове друге изворе, као и „оригиналног“ аутора Г. Дафа. (М. Новаковић)

У уводном делу овог ексклузивног фељтона, они читирају речи Тимотија Хенчлија из Руске Правде:

„Карикатура од процеса Ратку Младићу, пред такозваним Међународним трибуналом за ратне злочине у Хагу- који је у ствари у исто време и исмејавање и увреда за Међународно право, и који киднапује људе, незаконито их затвара, кршећи сва правила легалног судског процеса- је нагло обустављена, када је установљено да је Тужилаштво „ЗАБОРАВИЛО“ да преда судском већу, и Младићевој одбрани, хиљаде страница кључних и компромитујућих докумената!“

ЧП тврде да су у поседу обимног досијеа који се састоји из 70 „комуникеа“, које је дојучерашњи агент Француске обавештајне службе, тренутно „пребег“ у Белорусији (у процесу добијања политичког азила) прокријумчарио, и који недвосмислено доказује „Западну умешаност“. ЧП се слаже са горе поменутим новинаром Руске Правде, да је управо тај „контраобавештајни продор“ Белоруске службе безбедности, која је дошла у посед и француског агента и веома „осетљивих“ западно-обавештајних докумената, био главни разлог за привремену обуставу Младићевог процеса.

Овде се наглашава, да поред „неизмирених рачуна“ између балканских народа, нарочито хришћана и муслимана, у позадини избијања сукоба су били много мрачнији „спољни“  мотиви…

…Један од најважнијих мотива, поред Западних геостратешких војних и економских, је било отварање Балкана за неметани проток великих количина дроге са Блиског Истока, пре свега из Турске- у сам „центар“ Европе!?

По њима није случајно да је НАТО успоставио чврсту контролу управо у својеврсном „нарко- троуглу“- између Косова, Бугарске и Румуније. Наравно, поред контроле главних путева дроге, главни разлог зашто је НАТО у региону, јесте стварање „одскочне војно-стратегијске платформе“ према Русији, Сирији и Ирану. ЧП спекулише да су ти мотиви играли кључну улогу у инструментализацији паравојне формације Шкорпиони и издавању наређења за ликвидацију хиљада( по њима) Сребреничких муслимана!?

Наглашавајући да су током Другог светског рата, православни Срби у ствари били највеће жртве на Балканском простору, што је углавном непознато Западној јавности, као и чињеницу да су Срби пола миленијума трпели турски терор и окупацију- ЧП износи доказе да су током сукоба те историјске чињенице биле „изврнуте“, да би Срби били приказани као „историјски агресори“ и уљези у властитој земљи.

Докази које они износе, недвосмислено упућују да су иза инструментализације Шкорпиона стајали америчка ЦИА, британски МИ6 и Француска спољна обавештајна служба ДРМ(у наставку текста „ДРМ“)- који су за своје прљаве планове извели пажљиву селекцију и тренинг наводних Срба…

У једној пажљивој медијско-пропагандној „психолошкој“ операцији спроведеној од стране тих служби, Срби су стално демонизовани, да би- чак ако се евентуално и учине доступним јавности: масовни злочини и етничка чишћења над Србима, једноставно изгледали „оправдани“.

МАСОВНИ УБИЦЕ, НЕ САМО ДА СУ БИЛИ ПОД „КОНТРОЛОМ“ НАТО-а, ВЕЋ СУ УСТВАРИ БИЛИ „САСТАВНИ ДЕО“ НАТО СНАГА…

16 маја 2012, у Хашком трибуналу је дошло до праве „панике“, када је током суђења Ратку Младићу изашло на видело, да је тужилаштво одбило да приложи кључне документе(доказе). Ти документи су били толико компромитујући за трибунал, да је дошло до „отвореног“ покушаја обструкције Младићевог процеса од стране Хашког тужилаштва. Ти документи доказују да већина плаћеника из редова „Шкорпина“, не само да нису били под командом генерала Младића- већ да нису никад ни чулу за њега!? Наравно у светлу убедљиве аргументације одбране, и јавног обелодањивања тих чињеница- председавајући није имао избора, него да суспендује процес…

Мала је вероватноћа да ће Западно контролисани и финансирани Хашки трибунал отворити нову истрагу, и на оптуженичку клупу извести званичнике НАТО-а и Западних обавештајних служби- чију директну умешаност у ратне злочине и заверу против Срба, ови докуметни француске ДРМ недвосмислено доказују…

ШТА ЈЕ ПИСАЛА БЕОГРАДСКА ПРАВДА О ОВОМ СЛУЧАЈУ…

Француски официр ДРМ-а (чије се идентитет у овој фази сакрива из разумљивих разлога) је Белоруској служби безбедности доставио документе са ознакама највише државне тајне- о томе смо ми опширно писали на страницама овог сајта, преносећи чланак Правде:

Француски мајор побегао са доказима да су убиства Бошњака у Сребреници 1995. организовале западне службе

БЕОГРАД – Француски мајор побегао је у Белорусију са доказима да су ратни злочин у Сребреници 1995. године организовале америчка, енглеска и француска тајна обавештајна служба, а извела паравојна формација „Шкорпиони“ како би за наводни геноцид били оптужени војни и цивилни званичници Републике Српске (РС) – сазнаје „Правда“.

02.07.2012. ФБР- Извор: Правда

Према нашем извору, мајор француске војно-обавештајне службе ДРМ поседује доказе да ратни командант Главног штаба ВРС Ратко Младић није знао за ове активности. Из документа, које је пребег у Белорусију однео затраживши и добивши азил у Минску 29. јуна, наводно се види да су Насер Орић и сви команданти Армије БиХ у том делу источне Босне били под сталном контролом западних обавештајних служби.

– Француски мајор поседује документе, око 70 Орићевих извештаја достављених оперативцима ДРМ и узвратних наређења и упутстава. Холандски батаљон који је био стациониран у Сребреници, унапред је упозорен да ништа не предузима, што су они и урадили – каже наш извор.

Мајор обавештајац је у Минск донео доказе о догађајима у Сребреници и о томе да су масакр сребреничких Бошњака организовале ЦИА, МИ6 и француска ДРМ, а преко паравојне формације „Шкорпиони“ која је била директно под њиховом контролом, а над којом Војска Републике Српске и Ратко Младић или било ко из Главног штаба ВРС, није имао контролу.

Јединицу професионалних плаћеника звану „Шкорпиони“, иначе познату српској јавности по снимку егзекуције цивила Бошњака, регрутовале су наведене тајне службе. Фрнацуски мајор је „предочио и комплетне спискове са именима „Шкорпиона“, као и писане наредбе, које су даване команданту ове јединице.

Наводно, мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталима оптуженим за злочин у Сребреници и докаже да су припадници „Шкорпиона“ по наређењу и инструкцијама из ЦИА и МИ6, убили више од 4.500 људи. Постојао је план да ако ВРС покуша да спречи масакр Младић буде убијен. Мајор зна чак и име особе која је била у непосредном Младићевом окружењу и која је то требало да уради.

Како каже наш извор, када документација буде презентована, јасно ће бити да остали погинули у Сребреници – око 6.000 људи, које званични Запад, западни медији и Хашки трибунал третирају као жртве сурових егзекуција, нису ненаоружани цивили, него војници тзв. Армије БиХ који су се из окружења пробијали према Тузли, до муслиманске територије. Они су страдали у сукобима са јединицама ВРС.

По тврдњи мајора Т. Д, који је у оно време био поручник и део групе у ДРМ задужене за Босну, овакав његов поступак није мотивисан заштитом генерала Младића нити било кога из РС, већ жели да породице страдалих у Сребреници сазнају пуну истину о томе ко је и зашто побио њихове најмилије. Мајор, наводно, није могао да живи са тим теретом на својој савести.

УМЕШАНОСТ НАТО ЛИДЕРА И ПЛАНОВИ ДА СЕ РАТКО МЛАДИЋ ЛИКВИДИРА У СЛУЧАЈУ ДА САЗНА ЗА „АКТИВНОСТИ“ ШКОРПИОНА…

Француски мајор, припадник ДРМ-а, је белоруским властима предочио оригиналне документе који доказују да је ДРМ имао под „чврстом контролом“ ратног злочинца и муслиманског ратног команданта Насера Орића (у време Сребреничких „операција“), и да га је што више „ауторизовао“ да спроводи злочине над Српским становништвом у рејону Сребренице. Такође, ДРМ је у директном контакту захтевао од холандског батаљона да се „не меша“!? Минск је у поседу тих веома „осетљивих и компромитујућих“ докумената, не само за француску владу, већ НАТО организацију у целини…

Ти документи, поред тога што неоспорно доказују да су ратни злочинац Насер Орић и други „бошњачки команданти“ били под НАТО „командом“, иду и у друге детаље:

–          Приложена су 70 „комуникеа“ (директних „наређења“) од стране ДРМ(НАТО) Насеру Орићу, која између осталог садрже и инструкције да се појача деловање против Српских цивила, са циљем ескалације сукоба- што све колаборира са сазнањима су амерички председник Бил Клинтон, и „бошњачки председник“ Алија Изетбеговић били директно  умешани у „ритуално жртвовање“ Сребренице.

–          Холандски „мировњаци“ стационирани у Сребреници су такође били „упозорени“ од стране француских НАТО официра да не интервенишу!?

–          У тим документима се налазе детаљни спискови са именима наводне Српске паравојне групе „Шкорпиона“, и према изворима из Минска, садрже чак и „признанице“ које доказују да су „Шкорпиони“ били на платном списку НАТО-а (Западних тајних служби)- као и доказе о њиховом „тренингу“ од стране НАТО-а.

–          Такође, према ЧП, из тих докумената се јасно види да Ратко Младић није имано никакву контролу, нити сазнања о овој групи („Шкорпиони“).

Као резултат овакве моструозне „Западне завере“, хиљаде невиних цивила, пре свега Срба из „Сребреничког залеђа“,  и мањим делом „бошњака“, су убијене од стране муслиманских паравојних јединица и специјалних „НАТО јањичарских“ формација (Шкорпиони). Ови документи такође доказују да су већина убијених „бошњака“ (мушкараца „војног годишта“) страдали у ратним сукобима са Војском Републике Српске (ВРС), приликом неорганизованог покушаја одбране Сребренице (која је смишљено „саботирана“ од стране Сарајева), и сабсеквентног повлачења из исте. Док су истовремено, скоро сви стрељани ратни заробљеници и „бошњачки“ цивили, ликвидирани од стране паравојне НАТО формације „Шкорпиона“.

Француски мајор, познат само под иницијалима Т.Д., је пристао да о свему овоме директно сведочи у Хашком трибуналу, уз гаранције за властиту безбедност!? Он је спреман да уживо презентује доказе да су иза ове Сребреничке „завере столећа“ стајале пре свега водеће Западне обавештајне службе: ЦИА, МИ6 и ДРМ. Према документима у његовом поседу НАТО је одговоран (ин)директно за ликвидацију око 4.500 муслимана (бошњака).

Према ЧП, ако се „дозволи“ да се Судски процес(и) у Хашком трибуналу „отворе“ и за ове нове оптужбе- онда ће то директно резултирати у подизање кривичне оптужбе против десетина виших НАТО официра, Холандског (тада УН) батаљона, и у најмању руку „саслушање“ великог броја Западних лидера и дипломатског особља- што би по ЧП, онда требало да резултира у њихово кривично процесирање у Хашком трибуналу (што је наравно у контексту политизиваног и „западно инструментализованог“ Хашког трибунала врло мало вероватно- напомена аутора).

Колико је водећим НАТО лидерима било стало да се масакр над „бошњацима“ по сваку цену изведе, и потом припише Србима, најбоље сведочи сам францукси мајор Т.Д., који тврди да је постојао тајни план од стране ДРМ, да у случају да генерал генерал Младић сазна и покуша да спречи злочиначко деловање „Шкорпиона“- буде ликвидиран од стране агента (сарадника) ДРМ (војног лица из састава ВРС) који је био „смештен“ у непосредно Младићево окружење!?

ЧП такође наводи да је НАТО свесно радио у „додавању“ списку побијених ратних заробљеника од стране наводне Српске паравојне формације „Шкорпиони“ и хиљада „бошњачких ратника“, који су у стварности погинули у ратним сукобима током „Сребреничке операције“.

ФРАНЦУСКИ МАЈОР „ПРОГОВОРИО“ КАДА ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ИЗДРЖИ ГРИЖУ САВЕСТИ…

Мајор Т.Д. је изјавио белоруским органима, да није могао више да носи на савести ову скандалозну „мрачну“ тајну, и да сада жели да породице Сребреничких жртава, сазнају праву истину ко је уствари одговоран за смрт њихових најближих.

Француски мајор је у време дешавања ових злочина био у чину поручника, и у саставу елитне јединице француске ДРМ, и о свим овим догађајима ( о којима је сачувао и десетине аутентичнх докумената) има лична сазнања. Сада је спреман да о свему томе директно сведочи у Хашком трибуналу, у процесу против Младића и Караџића, или у посебном процесу, који би засигурно отворио ново „историјско поглавље“ ове ноторне „антисрпске“ институције (тако нешто је по нама мало вероватно)…

Уосталом, исечак цитата из изјаве француског мајора Т.Д., датој белоруским органима, најбоље сведочи о мајоровим искреним мотивима:

„… Ја више нисам могао да живим са оваквим теретом на мојој савести…“

ЗАКЉУЧАК

Према ЧП- Западни лидери су оркерстрирањем овог монструозног злочина постигли неколико кључних циљева:

–          Срби су свету представљени као „монструми“, што је резултирало у отворену НАТО интервенцију и рат против Републике Српске.

–          НАТО је успео да себе представи као „спасиоца људске врсте“.

–          Холанђани су (нео)правдано оптужени као кривци за „масакр“, и етикетирани као „кукавичка нација“.

–          НАТО „чедо“ Шкорпиони су доживели своје „ватрено крштење“ као ударна „песница“ обавештајног „трија“ ЦИА-ДРМ-МИ6- да би касније били коришћени у другим злочинима, који су накнадно поново приписивани Србима.

Интересантна је аналогија коју ЧП  изводи у закључку њиховог чланка, поредећи Насера Орића и Хашима Тачија. Они наводе да је НАТО одговоран и за злочине према косметским Србима у току, и после сукоба 1999, илуструјући то на следећи начин: „За сваког убијеног албанца убијен је бар један Србин…“

Такође наводе да су НАТО и ЦИА (позивајући се на изворе „Глобал Рисерча“) на Косову плански створили један од најмоћнијих криминалних „картела“ у свету, наравно на челу са ратним злочинцем Тачијем.

У овом случају ЧП се позива на постојање тајног НАТО извештаја о „активностима“ Тачија и ОВК(Ослободилачке војске Косова), у чији посед су дошли Глобал Рисерч и Глобал Пост- наглашавајући да су криминалне активности Тачија и ОВК током сукоба 1999 и непосредно после, биле добро познате Западним лидерима. Такође наводе да је у периоду између 2000 и 2009, документовано још најмање четири тешких криминалних „афера“  ХашимаТачија и других водећих фигура из ОВК. Глобал Пост је рецимо објавио на свом сајту детаљан (тајни) НАТО извештај, на 36 страница, који садржи детаље о албанској мафијашкој организацији на Космету, као детаљну листу њихових криминалних активности, у које су укључени: уцене (рекетирање), убиства, шверц наркотика, крађа возила, шверц цигарета, оружја и жена!

Један Западни (НАТО) дипломата је у ту сврху изјавио: „Када год би имали неки „брифинг“ везано за ситуацију на Косову, његово име (Тачијево) је редовно понављано у вези са организованим криминалом.“

Бивши амерички дипломата Данијел Сервер, који је између остало служио и на Косову (данас угледни универзитетски професор) је такође нагласио да је Западним дипломатама била итекако добро позната криминална активност такозваног „косовског премијера“ Хашима Тачија. „То је било опште познато!“- нагласио је господин Сервер.

Већина ових чињеница о „Западној умешаности“ у тешке ратне злочине и организованом криминалу у Босни и на Косову, је мање више добро позната Српској јавности (бар оној „упућеној“)- ипак ово последње сведочанство по мени (аутору) има посебну тежину јер овај пут долази од „блиско-источних“ медија.

Поред угледног аутора Гордона Дафа, детаљно сведочанство Западно-муслиманској завери, је документовано у аутентичном и потресном облику, у пре пар година снимљеном норвешком документарном филму „Сребреница издани град“ (у коме су искључиви сведоци Западни извори и бошњачки муслимани). У том контескту и не чуди да је тај филм и дан данас изложен невиђеној хајци и цензури у скоро свим водећим Западним (НАТО) земљама. Ми вам прилажемо овде (у наставку чланка) и тај аутентични видео материјал.

На крају, закључке наравно извуците сами…

ФБР аутор М. Новаковић

————————————

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: