POSTOVANA GOSPODO,

POSTOVANA GOSPODO,
Ovim dopisom Vam se obracam kako bismo zajedno pomogli nasem bratu Nikoli iz Banjske, tzv. ,,Severni deo Kosova,,  da se izbori  sa opakom i najtezom bolescu tumorom na vratu (tada je bio malo dete od pet godina), koga je zadobio prilikom bombardovanja Kosova i Metohije 1999.g. od gelera bombe ,,NATO-avaca,,  (sigurno od bombe sa osiromasenim uranijumom, jer on izaziva i tumore) – kako god mozete i ako mozete.
Gde Vas ovom prilikom molim da isto bude sto pre, jer danas-02.07.2012.g. (u IV/2012.g. hvalilo im je preko 15.000 hiljada eura), jer sam mailom izvesten o aktivnostima SRPSKOG DRUSTVA=HO ,,ZA SRPSKI KOSMET-ZADUZBINA,,  i izmedju ostalog, tada sam saznao i o potrebi da se pomogne nasem bratu Nikoli iz Banjske, da bi mogao da se izbori sa opakom bolescu nakon vise  operacija,  za jos jednu operaciju u inostranstvu, gde njemu i njegovim roditeljima, hvali jos 10.000 hiljada eura od 38.000 hiljada eura.
Npr. Donji privredni subjekti i udruzenja pored novcanog, nasem bratu Nikoli iz Banjske, tzv. ,,Severni deo Kosova,, mogu i svojom robom-proizvodima da pomognu nasem bratu Nikoli da se izbori  sa opakom i najtezom bolescu:
ARONIA DOO Stari Banovci 
Asocijacija-Klaster udruzenja iz tzv. ,,Juzne Srbije,,   AGRO-JUG NIS, 064/219-55-83 BOBAN ;  065/52-59-622 ZORAN ;  Sušeni plodovi aronije u pakovanjima od kg  na veliko i malo=Kvantas  br. 45. od 24.12.2011.g.
 
Predlazem odgovornim, tj. svima kojima je ovaj dopis poslat, da posete S-ait: http://www.sd-zaduzbina.com/
SVAKO DOBRO OD GOSPODA!
Jovan Ilic

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: