VANREDNE VESTI SA KOSOVA/METIHIJE

‎14:19 Српски Народни Покрет 1389 – Srpski Narodni Pokret 1389 Шиптари су каменовали аутобусе Срба који су се враћали са Газиместана. На Газиместану су малтретирали и понижавали окупљене Србе, скидали су са људи мајице било какве патриотске или навијачке садржине. Док су многи и спречени да уђу на територију јужне српске покрајине. Тако да је сам дан Видовдан започео, упуцавањем и рањавањем 20 младих Срба, на Мердару од стране Шиптара. Косово је Србија, и нико ту не може ништа да промени!13:17 ФБ страница Партизан понос СрбијеАутобус који је кренуо из БГ-а ка Косову заустављен у Вучитрну од стране „РОСА“ косовске такозване полиције. После претреса и легитимисања мислећи да су кренули да их спроводе ка Грачаници, наша браћа су приметила да се несто чудно дешава – вртели су их и кружили 2, 3 пута око Подујева. Приметивши нешто чудно у свему томе чули су се са нашом браћом са Косова, и после консултација са њима схватили су да их уствари врте ка шумама и ка Мердару. Наша браћа излазе из аутобуса, и од тог тренутка креће ТЕРОР КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ УЗ РЕЧИ ДА НИСУ ДОБРО ДОШЛИ ДОШЛИ У „ЊИХОВУ ЗЕМЉУ“

Шиптар ти каже да ниси добро дошао у његову земљу – па коју твоју земљу крв ти јебем. КРЕЋУ У ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН СА НАШОМ БРАЋОМ И ПОСЛЕ ПАР СЕКУНДИ СРПСКА ЈУНАЧКА СРЦА ИХ ТЕРАЈУ У БЕГ – ТРЧИТЕ НОГЕ ДА ВАС НЕ УСЕРЕМ! И ОД ТОГ ТРЕНУТКА ТЕРОР НАСТУПА ОТВАРА СЕ ПАЉБА НА НАШУ БРАЋУ ИЗ ВАТРЕНОГ ОРУЖЈА – ПРЕКО 15-так можда и више рањених ГРОБАРА смештено је по болницама у Нишу, Прокупљу… ИЗДРЖИТЕ БРАЋО МОЈА!

13:49 ФБ страница Александар Конузин Fan Club

Управо сам се вратио са Газиместана, стварно је срамота колико нас провоцирају. Заустављају и претресају свако возило, одузимају и скидају мајце, капе, шајкаче са нашим националним обележјима и све то бацају у оближњу њиву како би их касније спалили. Провоцирају на сваки могући начин, али ми се не предајемо и даље! У огромном броју смо били ове године, у следећој ће нас бити и још више! Хвала амбасадору Русије Александру Конузину који нас је почаствовао својим присуством на Газиместану!

Ванредне вести са КиМ! Крвави Видовдан 2012! Албанци напали Србе у Мердару – 20 повређених!

facebookreporter.org

13-оро Срба повређено код Мердара 28 јун 2012 Бета Куршумлија — Нападнута група Срба која је аутобусима крену…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: