Србија увела санкције Сирији!

Србија увела санкције Сирији!


У тренутку када ЦИА и терористи убијају цивиле, као у Босни и на Косову, одлазећи режим уводи санкције Сирији, земљи која страда као Србија ’90-тих.

27.06.2012

Мислија УН у Сирији је обустављена јер је, наводно, ситуација сувише ризична. Истовремено, терористичке снаге појачавају своје нападе на цивиле, представљајући масакре као злочине режима. Запад је против „диктатора“, и све је очигледније да ће употребити оружје да би заштитио „наоружану опозицију“ и увео „демократију“. Да ли Вас ово подсећа на деведесете године? На страдање српског народа у Босни и Херцеговини и на Косову и Метохији?

У таквој ситуацији, одлазећи режим, тј. Влада уводи санкције Сирији, и то на предлог Министарства спољних послова, чиме се Србија прикључује агенди Брисела! Дакле, Вук Јеремић, од одређених кругова окарактерисан као патриота, сада директно супротставља Србију и Русију.

Осим тога, о каквим људским правима може бити реч, када муслимански екстемисти, који се боре против прилично секуларног режима Башара Ал-Асада, муче малобројну хришћанску мањину? Медији у Србији о томе ћуте, поводећи се изјавама „сиријских активиста“, којима се може веровати исто колико и Хашиму Тачију, када негира трговину људским органима.

Због тога, можемо само рећи да нас је срамота оваквих политичара!

Редакција сајта Двери

ВЕСТИ

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: