У најстрожијем центру града Суботице у згради Корзо 9 немам воде

За Крст часни и слободу златну !!!ВЕРА, СЛОГА, ТРПЉЕЊЕ, ЗАХВАЛНОСТ  !!!
Раб Христов
Душан М. СтојановићDuschan M. StojanowitschDushan M. StoyanowichDusan M. Sztoyanovics

Помаже Бог драга Браћо и Сестре,Поштоване Даме и Господо,

у најстрожијем центру града Суботице у згради Корзо 9 немам воде јер само 0,5 литара воде исцури за једну минуту и све је то ради 150 година старих водоводских цеви и нових инсталираних купатила, кафића, тоалета који су за непуних десет година где су сви  приватни станови у пословне просторе без ичије сагласности претворени и урађени који никада нису пре тога постојали.

Градска управа, скупштина града Суботице и сви одговорни у ЈКП водовод и канализација  нераде ништа да би се ситуација која је сада у потпуном колапсу налази решила по стандардима 21. века.

Срамота једна да ником не одговарају страначки директори ЈКП и администрација града, одборници града Суботици ради сопствених интереса и користи, нестручни, корупни и похлепни коме су места у затвору а не на слободи да народ пљачкају и угњетавају је најбољи доказ зграда у Корзо 9 24101 Суботица.

Деценијама пишем и опомињем „као да бацам бибер на зид“  нико неслуша, нико не одговара на електронску пошту и пре свега за ово катастрофално стање у центру града Суботице  не одговара.

Град Суботица са ЈКП водовод и канализација ми више ни воде за пити неда, а камоли да се окупам како је то достојно у 21. веку.

Молим све људе добре воље како у отаџбини тако и у расејању да овај проблем  схвате озбиљно и да све одговорне како у скупштини града Суботице око 70 одборника, тако и целокупу градску управу од око 420 особа и ЈКП водовод и канализацију са директором на челу пред лице правде изведу и казне.

Дуг града Суботице који је у последњих 12 година драстично висок ради сопствених интереса и користи мора такођер да се обелодани и свима доступан покаже.

Нов приватан базен за купање „на Прозивци“ је само један мали доказ како се вода олигархима, тајкунима, страначким пајташима даје, а у најстрожијем центру града Суботице која је све ово изградила „на Прозивци“ све отима и уништава деценијама.

Докле да трпимо и шта да очекујемо ?!

Срамота једна да појединцима града Суботице а и у институцијама  Републике Србије  устав и закони  ништа не значе и да раде шта хоће и како хоће.

Нека свакоме Господ Бог подари по делима својим.

С братским поздравомС поштовањем

Раб Христов


Душан М. Стојановић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: