Eine Antwort

 1. ОСНИВАЊЕ ОСЛОБОДИЛАЧКЕ ВОЈСКЕ ВОЈВОДИНЕ
  Сепаратисти у Војводини осокољени останком на власти, на коју су дошли гажењем изборне воље народа, поново дижу главе по налогу својих ментора из страних амбасада. Добијени налози се морају извршити, јер су за то ови издајници дебело плаћени или жестоко уцењени извршеним неделима против народа коме су били на челу.
  Пошто нису успели усвајањем предлога тзв Статута АПВ, чиме би се Војводина тренутно одвојила, а НАТО поставио на Сави Дунаву, ментори су се одлучили на резервни план који предвиђа изазивање међунационалних сукоба већих размерапотез. Први такав покушај је изведен у Стапару општина Сомбор, пре две године када је у последњој ноћи маја месеца између 22.00 и 03.00 часа на месном гробљу сршено 714 надгробних споменика, али на православном гробљу! Налогодавци нису знали да Стапар нема католичко гробље, па су за оно удаљеније гробље сматрали да је католичко. Иако је на надгробним споменицима пронађено чак пет различитих врста отисака прстију, полиција је за одговорну особу прогласила једног умоболника који је у време вандализма лежао на неуропсихијатријском одељењу сомборске болнице. Потом је полиција обишла све сомборске информативне медије и забранила да се о том промашају плаћених злочинаца даље пише, а општинска управа повукла своју понуду обештећења сродницима покојника чији су споменици поломљени.
  Ником посебно се не мора објашњавати да би рушење католичког гробља изазвало осуду целог света и појаву мировних трупа ради одбране ,,угрожених,, националних мањина у Војводини.
  За наставак плана изазивања међунационалних сукоба изабран је Темерин, националистичко упориште војвођанских мађара, где је пре десетак година један србин набијен на колац од чијих последица је на крају и умро. Тако је почело и на Косову када је онај несрећник набијен на разбијену флашу. Овог пута су изабрани хулигани који су прошле године по налогу својих ментора претукли неколико ученика српске националности у циљу изазивања реакције српске стране.
  Сматрајући такве акције недовољне, налогодавци изазивања међунационалних сукоба у Војводини налажу извршиоцима радова прикривенима у Културном омладинском центру да крену у освајање војних објеката и сукоба са војском. Војска се после дугог нећкања ипак одлучила да поврати свој објекат, бившу касарну М. Тита у Новом Саду, рачунајући да ће је моћи заменити за повећи број својих кадрова који су 1991. године издали народ и државу. Сада по Новом Саду круже приче да Културни омладински центар поново планира освајање исте касарне и сукоб са војском.
  Да би налогодавци разбијања Србије и одвајања Војводине од матице убрзали своје жеље, пре десетак дана је у Новом Саду промовисана Ослободилачка војска Војводине. На рубном делу града продефиловала је група од двадесетак (старијих) особа обучених у маскирна одела и заклоњеног лица носећи у рукама ланце на чијим крајевима су биле металне кугле. Наводно су тражили неке навијаче ФК Црвене звезде. У исто време њихов директно надређени шеф кочијашких манира и опасних намера се оглашава у јавности изјавом да није време за екстремизам, јер може да изазове српску реакцију (Србије).
  Зато овим упозорењем постављам директно питање полицији Новог Сада, МУП-у Србије, директору полиције, начелнику Војске Србије, новоизабраном председнику Републике Србије; докле ће се дозвољавати отворени покушаји разбијања Србије и изазивања грађанског рата у Војводини? Зар ико нормалан не види куда ово жмурење пред отвореним сепаратизмом води? Зар мислите да ћете бити бити поштеђени, да ће вас налогодавци моћи заштитити од народног гнева када се почне проливати крв по Војводини?
  Освестите се док је време, ове сценарије смо већ искусили, одавде нема одступнице.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: