APEL RUSKOJ ADMINISTRACIJI KAO I SVIM INSTITUCIJAMA MEDJUNARODNOG PRAVA I KONVENCIJA-DUŠAN NONKOVIĆ UREDNIK GLASA DIJASPORE

APEL RUSKOJ ADMINISTRACIJI KAO I SVIM INSTITUCIJAMA MEDJUNARODNOG PRAVA I KONVENCIJA-DUŠAN NONKOVIĆ UREDNIK GLASA DIJASPORE

U svoje ime i u ime jednog broja čitalaca Glasa Dijaspore, Internet Prezentacije Srpske Dijaspore, APELUJEM na organe svih gore navedenih institucija da se pod hitno pridržavaju medjunarodnog prava i svi internacionalnih konvencija i to posebno po pitanju resolucije 1244
Apelujem posebno na administraciju Ruske federacije da odgovori istorijskim obavezama kako prema svom tako i prema srpskom narodu, koji je već više puta u svojoj istoriji podneo velike žrtve u borbi protiv fažizma i sličnih imperijalističkih pohoda i pomogao kako sebi tako i ruskom narodu u interesu zadovoljavanja pravde u celini! Molim da se preduzmu sve konkretne mere da bi se konkretnim merama zastupili kako svoji(RUSKI) tako i interese srpskog naroda u celini na Balkanu odnosno Srbiji!
Apelujem na sve medjunarodne institucije da utiču na obustavu i sprečavanje NATO imperijalističkih pohoda koje vodi u svrhu neokolonijalizma. Od UN zahtevam da se dosledno sprovodi u delo karta Ujedinjenih Nacija!
Niko pa ni najgluplji na svetu nije više toliko glup i slep a da ne vidi da je NATO sa svojom agresivnom politikom i vojnim pohodima neprijatelj svetskom miru broj jedan!
Povratak kolonijalnih odnosa ne želi niko na svetu a srbi sigurno ponajmanje!
U ime pravde, čovečnosti i demokratije apelujem kako na UN administraciju da se sve učini tako i na NATO imperijalistoče snage da se povuku sa tudjih teritorija!

Pod hitno pozivam Rusku federaciju da barem u istoj meri i visini utiče na podršku svojih interesa na K/M koliko to čini i Američka administracija!

I na kraju apelujem na odgovorne u Srbiji da omogući prebrojavanje izbornih listića kako bi se sprečilo da se digne kuka i motika protiv vlade koja je eventualno zasnovana na izbornoj kradji!

Dušan Nonković-Osnivač i urednik Glasa Dijaspore
PS: Molim sve one koji su u mogućnosti da umnožavaju odnosno dele ovaj apel po mogućnosti na različite načine a i sa podrškom podpisivanja i daljim prosledjivanjem da se aktivno uključe u ovaj proces!

Eine Antwort

  1. Излагање руског амбасадора на требини одржаној 31.05. у Коарчевој задужбини, које је трајало више од једног сата, управо се потврди да и Руси слично размишљају. Ваш апел да се на различите начине да подршка Вашој идеји неће остати незапажена.
    У његовом излагању обухваћена су многа питања, а посебно КиМ, и став Русије да нам помогне. Било је и речи о стварању институција у Србији с циљем узајаног деловања на свим пољима.Па се и сваком добронамерном пружа могућност и да свој допринос.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: