СНВ ПРОГЛАС: “Мобилизација способних” мушкараца у Митровици

282379_476714042355807_1058013860_n

јун 1 2012

СНВ ПРОГЛАС: “Мобилизација способних” мушкараца у Митровици- Забрана кретања за КФОР- Одбрана и утврђивање барикада- Забрана шиптарских таблица- Захтев Председнику Србије да испуни своју Уставну Обавезу!!!

2 Votes

Саопштење

1 јун 2012, 23:00, ФБР- СНВ К.Митровица 

Српско Национално Веће Косовске Митровице подржава мере Скупштине Општине Косовска Митровица да се ојачају барикаде у К.Митровици као и да се уведе забрана кретања КФОР-у И ЕУЛЕX-у кроз град,ради њихове и безбедности грађана. Напомињемо да смо увек били спремни на коректну сарадњу и решавање проблема мирним путем.

Међутим,сарадња се не може одвијати ако једна страна константно излази из оквира својих овлашћења подржавајући нелегитимну ткзв. државу Косово,па би још да проблеме решава наоружана до зуба пуцајући бојевом муницијом на српски голоруки народ!

Позивамо све мушке особе од 20 до 60 година да се јаве и евидентирају како би се што успешније организовали и одбранили свим средствима од албанске монструм-државе. Циљ нам није да икога на било који начин угрозимо , већ искључиво да себе и државу Србију на Космету одбранимо. И у томе ћемо успети.

Тражимо од Општине Кос.Митровица да уведе забрану за сва возила КС И РКС таблица, тако да се севером Космета могу возити само возила са српским таблицама!

Захтевамо од Председника Србије да упозори међународне снаге да животно не угрожавају српски народ на северу,као и да утврди истину о договору око таблица,па ако се установи да је договорено корисћење искључиво албанских таблица,да онда исти договор суспендује јер је противан Уставу Србије,а да затражи лишавање слободе Б.Стефановица због чина велеиздаје.

Београд коначно мора скинути маску са лица и јасно се одредити хоће ли или неће поштовати Устав Србије и одбранити српски народ и српске институције на Космету!

—————————————

Председник СНВ Кос. Митровице

Небојша Јовић

5 Antworten

  1. Nisam iz Mitrovice, ali jesam Srbin. Ako primate dobrovoljce, upisite i mene, iako punim 80-tu godinu zivota.
    Poginuti u borbi za oslobodjenje Kosmeta znaci posvetiti se.

  2. […] Mобилизација Подели ово: 7. јун, 2012 | Категорија: 3. Економија […]

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: