Саопштење Двери поводом одбијања режима да распише локалне изборе на Косову и Метохији.

Режим ради о глави Србима са Косова и Метохије!


Саопштење Двери поводом одбијања режима да распише локалне изборе на Косову и Метохији.

Београд, 17.04.2012

Први пут после повлачења српских снага безбедности са територије Косова и Метохије неће бити одржани локални избори за оно мало преосталих српских локалних самоуправа које не признају власт Хашима Тачија.

Без обзира што режим тражи изговор, позивајући се на одбијање УНМИК-а да спроведе изборе, једини кривац је коалиција Тадић – Дачић – Динкић. Годинама су се трудили да питање Косова и Метохије изместе из Савета безбедности УН, где смо могли да рачунамо на подршку Русије и Кине, и да кључне одлуке доносе у складу са мишљењем представника Европске уније, службеника оних држава које су нас бомбардовале 1999. године.

Њихово лицемерно позивање на Резолуцију 1244 и мишљење УНМИК-а просто није тачно и због чињенице да 2008. године никога нису питали да у Лепосавићу, родном месту Горана Богдановића (Тадићев министар за КиМ) смене власт и на превременим изборима доведу председника општине који је кадар Демократске странке.

Одлучивши да не одржи изборе, режим Тадић – Дачић – Динкић је почео да ради посао који НАТО није смео – на овај начин биће смењени лидери Срба који већ месецима истрајавају на барикада и биће именована прелазна већа која делегира Београд. Тако ће НАТО седети скрштених руку, повучен иза бодљикавих жица Бондстила и других окупаторских база, док ће послушници Бориса Тадића бацити народ у руке терористе Хашима Тачија, сада одевеног у одело политичара.

Није довољно рећи да је ово издајнички потез – овај потез је опасност по голе животе Срба са Косова и Метохије, од којих је режиму битнија наклоност Запада.

Када се Двери буду питале о судбини ове земље, политички потези попут ових носиће кривичну одговорност.

За Двери Косово и Метохија је окупирана територија, а нелегално проглашена самозвана Република Косово за Србију не постоји. Свим средствима треба пружати помоћ српском народу у јужној српској покрајини, обезбедити им политички живот и српске институције, јер на Косову не постоје „паралелне“ већ српске и нелегалне шиптарске институције. Треба рећи и то да у овом тренутку Србија није спремна да врати своје државне ингеренције над целокупном територијом Косова и Метохије, али исто тако не значи да мудром и дугорочном политиком за то неће бити спремна за 5, 10, 50 или 100 година.

Информативна служба Двери

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: