Двери у Ћуприји и Јагодини

Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Zaglavlje lidija 2

Адреса: Вишеградска 6-1/11, 11000 Београд; Tел/факс: 0113660219;

Eлектронска пошта: pressluzba <mailto:pressluzba@dverisrpske.com> @dverisrpske.com; Web: www <http://www.dverisrpske.com/> .dverisrpske.com

Двери у Ћуприји и Јагодини

Настављајући кампању по Србији, представници Двери – ЗА живот Србије, који ће се на гласачком листићу налазити под бројем 8, представили су свој програм грађанима Ћуприје и Јагодине. Бошко Обрадовић и Владан Глишић из руководства Двери, као и локални повереници, упознали су их са ставовима за које се залажу и које бране Двери.

Борба против корупције, преиспитивање спорних приватизација, разбијање уједињених монопола страних амбасада, банака, тајкуна и политичара, повратак поштења, истине, части и морала у политички живот, реформа изборног, банкарског и пореског система, програмске су основе на којима инсистирају Двери.

Не кради државу, не кради народ – морални је императив политике Двери.

Окупљени грађани су заједно са представницима Двери, у Породичној шетњи, прошли централним улицама Јагодине, истичући и на овај начин да су њима, као и Дверима, породичне вредности и породица на првом месту.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: