Imam čast da Vas obavestim da je Miloš Stanković primljen za redovnog člana Ruske medjunarodne Akademije nauka, koja mu je dodelila najveće priznanje, počasnu titulu; ORDEN VITEZA NAUKA

Postovani,
zelim da Vas obavestim o sledecim novostima koje su se desile predhodnih dana.
Na osnovu celokupnog naucno – inovacionog stvaralastva (naucni radovi i pronalasci iz oblasti ekologije-zastita zivotne sredine i energetike), truda, rada, priznanja i dostignuca, Ruska Medjunarodna Akademija nauka me je primila za REDOVNOG CLANA Akademije. Pristupna beseda i svecana ceremonija je odrzana u ponedeljak 19.03.2012. u Moskvi. Pored prijema u Akademiju, dodeljivanja DIPLOME i CLANSKE KARTE, Ruska Akdemija mi je dodelila njihovo najvece priznanje POCASNU TITULU: ORDEN ’VITEZA NAUKE’, tom prilikom mi je urucena POVELJA i ORDEN ’VITEZ NAUKE’. Svecanosti su prisustvovali brojne delegacije Instituta i Univerziteta iz Rusije i zemalja EU, na kojima su prezentovane moje inovacije i naucni radovi predhodnih godina, a sa kojima saradjujem na realizaciji inovacionih projekata.
Takodje, ucestvovao sam (u poslovnom programu sajma) na XV Medjunarodnom sajmu  pronalazaka i inovacionih tehnologija ’Arhimed’, koji se odrzao od 20 – 23 marta 2012 godine u Moskvi. Prezentovao sam naucne radove i inovacije iz oblasti ekologije – zastita zivotne sredine i energetike, na kojima aktivno radim 10 godina. Na osnovu celokupnog inovacionog stvaralastva, Medjunarodni inovacioni centar ’Arhimed’ iz Moskve dodelio mi je najvece priznanje ZLATAN ORDEN za kreativnost za visok doprinos unutar razvoja medjunarodne nauke i tehnologije.
Institut za inovacije iz Irana dodelio mi je NAGRADU za NAJBOLJI PRONALAZAK koji je predstavljen kao velika inovaciona ideja na sajmu ’Arhimed 2012’.
Medjunarodni Univerzitet za inovacije dodelio mi je SERTIFIKAT za uspesno zavrsen kurs o intelektualnoj svojini na odrzanom Medjunarodnom sajmu ‚Arhimed‘.
Izmedju ostalog, na sajmu je prezentovana i publikovana Medjunarodna naucno – inovaciona organizacija ’Ekoloska energija’, iz Srbije, ciji sam ja predstavnik (predsednik). Organizacija ima za cilj da publikuje naucno i inovativno stvaralastvo, realizuje inovacione projekte i podrzi mlade talente na realizaciji njihovih ideja i projekata. Organizacija okuplja veliki broj mladih talenata, strucnjaka, naucnika, pronalazaca, akademika i inzenjera iz celog sveta.
Svih ovih godina, kao i sad, uvek sam se trudio da na najbolji moguci nacin predstavim nasu zemlju Srbiju u svetu i sirim nasu pravoslavnu veru.
U prilogu saljem slike iz Akademije i sa sajma Arhimed.
Puno pozdrava!
Milos Stankovic

Eine Antwort

  1. najsrdacnije cestitke na diplomi VITEZE, od ROBIJA iz kilera… :)

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: