Дверомобил у Обреновцу и Младеновцу

Дверомобил у Обреновцу и Младеновцу

Представници Двери – Покрета за живот Србије, у оквиру своје предизборне кампање, посетили су у четвртак, 22. марта, Обреновац и Младеновац.

Специфичност кампање Двери огледа се у томе што ће представници овог Покрета Србију обилазити аутомобилом на коме је намонтирана бина, такозваним „Дверомобилом“, који је данас и званично кренуо на пут.

Посета Обреновцу почела је Породичном шетњом, по којој су Двери биле препознатљиве и пре уласка у политику. Данашњи празник, Младенци, истакaо је управо и суштину шетње јер је посвећен свим младим брачним паровима који су будућност Србије.

Окупљенима су се обратили Владан Димитријевић, повереник за Обреновац, који је рекао оно што сви Обреновчани знају, али нигде не могу да чују: прави резултат републичке и локалне власти у Обреновцу су затворене фабрике, распродате машине, отпуштени људи. Прави резултат је чињеница да сем у термоелектрани и општини, не постоји друго место где Обреновчани могу да се запосле, због чега напуштају овај град. Двери нуде решења за Обреновац: максимално окретање пољопривреди и туризму.

Носилац изборне листе Двери за Младеновац, Владан Тијанић, истакао је значај породичних вредности и данашњег празника којим се оне прослављају. Двери су породичан покрет, залажу се за породичне вредности и за увођење Министарства за породицу.

Владан Глишић, Бошко Обрадовић и Брнимир Нешић из руководства Двери су истакли највеће проблеме Србије и српског друштва, објаснивши зашто Двери излазе саме на изборе и какав је став Двери према Европској унији и проблему Косова и Метохије, оптужујући владајуће странке да су убиле сваку наду у бољи живот Србије. Оне су натерале народ да поверује да ништа не може да се промени, иако би сви то прижељкивали. Двери разбијају политички мрак Србије, доносећи оно најважније што избори 2012. могу да понуде – наду да нису сви исти и да грађани имају за кога да гласају – ЗА Двери.

Информативна служба

Двери – Покрет за живот Србије

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: