BOZIJA APOTEKA – Durmitor

BOZIJA APOTEKA – Durmitor

www.youtube.com/watch?v=zUGYTBZm0qw

www.youtube.com/watch?v=QDYVJZ3R2Xc

Grožđe visi kao grozd koji liči na srce. Svako zrno je nalik krvnoj celiji i istraživanja danas ukazuju da je grožđe izgleda hrana za značajnu revitalizaciju srca i krvotoka.

Paradajz je crven i ima četiri komore. Srce je crveno i ima četiri komore. Sva istraživanja pokazuju da je paradajz zapravo čista hrana za krv i srce.

Bog nam je ostavio jasne znake šta je dobro i za koje organe u našem telu !
Božja Apoteka! Neverovatno!
Ovo je najbolje i nejdelotvornije jesti sirovo.
Mi ipak sporo kapiramo …

Orah izgleda kao mali mozak. Ima levu i desnu polutku, gornje cereberume i donje cerebelume. Čak su i bore i uvijanja kao neo-korteks. Poznato je da orah pomaže u razvoju preko 30 neuro-transmitera za moždane funkcije.

Presecena sargarepa nalikuje na ljudsko oko. Zjenica, iris i zrakaste linije izgledaju baš kao ljudsko oko… I, DA, nauka sada potvrđuje da sargarepa znatno poboljšava očni protok krvi i funkcije oka.

Konzumiranje samo jedne šolje jagoda  svake nedelje smanjuje rizik od nastanka visokog krvnog pritiska, bolesti srca ili moždanog udara

Pasulj koji je skoro identičan bubregu, zapravo leči i pospešuje funkcije bubrega.

Celer, Bok Čoj i Rabarbara su više nalik na kosti. Ove namirnice naročito jačaju kosti. Kosti imaju 23% natrijuma, a i ove namirnice imaju 23% natriuma. Ako ne unosite dovoljno natrijuma u organizam, telo ga uzima iz kostiju, čineći ih na taj način slabijima. Ova hrana nadoknađuje potrebe koštanog sistema..

Plavi patlidžan, Avokado i Kruške poboljšavaju zdravlje i funkcije materice i grlića kod žena – oni i zapravo liče na ove organe. Današnja istraživanja pokazuju da žena koja jede po jedan avocado nedjeljno, hormoni su joj izbalansirani, smanjuje se prekomerna težina u trudnoći i sprečava rak grlića materice. I pazite sad ovo …. Potrebno je tačno 9 meseci da jedan avokado sazri od cveta do zrelog ploda. Postoji preko 14.000 fotolitičkih hemijskih sastojaka u svakom od ovih plodova. Moderna nauka je proučila i imenovala od njih tek 141.

Kruške
Banana, krastavac, zuchini i više nego ciljano ukazuju na veličinu i snagu muških seksualnih organa.

Kikiriki ima duboki učinak na testise i seksualni libido. Arginin, glavna komponenta Viagre, dolazi od kikirikija.

Smokve su pune sjemenki I kada rastu vise u paru. Smokve povećavaju mobilnost muške sperme i povećavaju broj spermatozoida i na taj način smanuju mušku sterilnost.

Narandze, grejpfrut i ostalo citrusovo voće nalikuje na mlečne žlezde kod žena i zapravo poboljšavaju zdravlje grudi i protok limfe u i iz

grudi.

Crveni luk liči na celije tela. Današnja istraživanja pokazuju da crveni luk odstranjuje otpadne materije iz svih celija tela. Može čak proizvesti i suze koje peru epitelne slojeve očiju. Njegov srodnik Beli luk, takođe eliminise iz tela otpadne materije i opasne slobodne radikale.

Slatki Krompir liči na pankreas i zapravo regulise glihemijski indeks kod dijabetičara.

Masline pomažu kod zdravlja I funkcija jajnika.

Bozja Apoteka

www.youtube.com/watch?v=zUGYTBZm0qw

Bozja Apoteka

www.youtube.com/watch?v=QDYVJZ3R2Xc

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: