Apel Humanitarnim organizacijama za pomoć Srbiji!

Da svi pomognemo

Vasington, 08.03.2012.

Apel Humanitarnim organizacijama za pomoæ Srbiji!

Vecina stanovnika Srbije zivi veoma tesko. Mnogo je onih kojima je potrebna humanitarna (ljudska) pomoc: deci, invalidima, izbeglicama, bolesnima, besposlenima, siromasnima…

Svi Vi pomazete ljudima – pojedincima, porodicama, raznim grupama…  sto je za svaku pohvalu. Ovde bih zeleo da istaknem  pomoc Novaka  Djokovica manastiru Studenica  pa cak i jednoj mocnoj drzavi – Japanu. Na osnovu iznetog bilo bi logicno da zelite da pomognete i citavom jednom narodu, svom narodu – citavoj Srbiji!

Vi to mozete uèiniti i pojedinacno i zajedno! Ono sto je najvaznije jeste da za takvu pomoc nisu neophodne donacije! Trebalo bi da ste zainteresovani za nacin na koji bi to mogli da ucinite i ja ga odmah iznosim!

Srbiji nije potrebna milostinja drugih zemalja. Nama je potrebno da se osposobimo da sami sebi stvaramo uslove za bolji zivot. “Umesto da coveku poklonite udicu – naucite ga da peca”.

Ja tvrdim i argumentovano dokazujem da se u Srbiji moze bolje ziveti od razvijenog SEOSKOG TURIZMA. Ozbiljan sam èovek, visokokfalifikovan, ovim pitanjem bavim se 26 godina, pa bi bilo logicno da mi u samom startu poverujete! U tom slucaju bilo bi logicno da sagledate te dokaze na mom web sajtu www.seoski.in.rs pa Vas molim da ga posetite. Ako to ucinite i Vama ce biti potpuno jasno da sam u pravu.

Pomoc humanitarnih organizacija sastojala bi se u tome da deluju NA SIRENJE SVESTI u Srbiji o tim nasim mogucnostima! To danas nikako ne bi trebalo da predstavlja problem. Pravi dokaz za to je Glas Dijaspore koji objavljuje ovaj Apel!!! Konkretno, trebalo bi organizovati razne humanitarne skupove i ljudima objasnjavati zbog cega treba razvijati ovaj vid turizma i koliko nam on moze doneti koristi!

Danas ljudi u Srbiji ne veruju u prazne price i obecanja politicara (setimo se bajke o 1.000 eura, 200.000 novih radnih mesta…), ali veruju Djokovicu, Divcu, Ani Ivanovic, Jeleni Jankovic, Sasi Djordjevicu, Janku Tipsarevicu, Viktoru Troickom, Jasni Sekaric, kosarkasima, vaterpolistima, rukometasima, fudbalerima…

Ovakva akcija informisanja stanovnika Srbije o potencijalima seoskog turizma mogla bi da se odvija samostalno, ali i uz neke druge humanitarne akcije klasicnog tipa.

Kad bi svi stanovnici Srbije shvatili da se moze mnogo bolje ziveti od razvijenog seoskog turizma tada bi to bio ogroman pritisak na politicare koji bi morali da rade na stvaranju uslova za razvoj ovog vida turizma!

Poznato je da i mala grudva snega mo¾e da izazove lavinu!

Vi ste u poziciji da to uèinite, ako ste zaista humani! Vasem Apelu i aktivnostima prikljucio bi se veliki broj javnih licnosti i organizacija!

S postovanjem,

Diplomirani turizmolog

Branislav Bajagic

Selo Stavica, Ljig

www.seoski.in.rs

060-6096709

 

Eine Antwort

  1. gde bij ja mogla da se javim za pomoc ja sam samohrana majka zivim od socijalne pomovi i decijeg dodatka imam troje malih dece sin mi ide u treci razred cerkica u predskolsko i bebu imam os osam meseci

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: