Црвено-бели Београд и нове канцеларије по Србији

Црвено-бели Београд и нове канцеларије по Србији


У понедељак, 5. марта, Београд је освануо прелепљен плакатима Двери – јутарњи шпиц у београдским улицама припао је нама!

Београд, 09.03.2012

Добро организованом акцијом београдских повереништава, главни град Србије облепљен је плакатима Двери. Многи грађани којима је наш покрет добро познат са осмехом су у јутарњим часовима коментарисали ноћне, а помало и „герилске“ активности дверјана. Наравно, било је и оних који још нису чули за покрет Двери захваљујући политици режима о прећуткивању Покрета.

Оваквом и сличним акцијама локална повереништва повећавају видљивост и пробијају медијску блокаду, бар на кратко, док не буду прелепљени плакатима странака које се финансирају како из буџета, тако и из сумњивих извора.

Облепљене су најпрометније градске улице, тако да први јутарњи шпиц припадне само Дверима: Кнеза Милоша, Булевар Деспота Стефана, улице на Новом Београду што излазе на  аутопут – све су носиле јединствену поруку: Коначно имам ЗА кога да гласам, ЗА ДВЕРИ!

У акцији су учествовала повереништва Лазаревац, Младеновац, Палилула, Звездара, Нови Београд, Земун, Врачар, Вождовац, Савски венац, Стари град, Сурчин, Обреновац, Чукарица и Раковица.

Свечано отварање нове канцеларије у Чачку

У суботу, 3. марта, свечано је отворена и освештана нова канцеларија повереништва у Чачку. Због све већих потреба и ангажмана, претходне просторије постале су премале да приме знатан број активиста и све већи број заинтересованих Чачана.

Чин освећења у препуним просторијама обавио је протојереј Мирољуб Јовановић и том приликом поздравио Дверјане речима благослова за сваки корак у истинској борби за опстанак српског народа и српске државе и напоменуо да, ако би заборавили оно од чега је цео покрет кренуо, ако би скренули са започетог пута и повели се овосветским метежом да Бог спута и омете све погрешне намере како нико не би изгубио душу.

У име управног одбора Двери, Бошко Обрадовић је срдачно поздравио окупљене суграђане и указао је на значај освећења, али и напоменуо да је пракса Двери, од свог настанка, да се сваки подухват започне молитвом и благословом цркве, јер се само кроз Бога може на исправан начин прићи народу. И овом приликом позвао је све истинске патриоте и угледне домаћине да се прикључе покрету, и дају свој допринос за спас Србије.Александар Танасковић је подсетио да Двери нису странка, већ политички покрет породичних људи, родољубиви покрет слободних људи, народни покрет у коме су сви свесни да поштени и паметни не смеју бити на маргини друшва, те да су спремни да се организују у одбрани својих породица, за домаћинску економију, која домаћинство умножава – а не распродаје и не задужује, и да су Двери покрет који је способан да окупи све људе спремне да бране Србију и чувају свој национални идентитет, а историју од заборава.

Свечани догађај настављен је у добром расположењу, где су се, уз спонтано дружење присутних, планирале нове акције.

Испред повреништва у Чачку
Душица Ковачевић

Отворена канцеларија у Книћу

После успешне трибине Двери у овој општини, локално повереништво је отворило канцеларију Двери – Покрета ЗА живот Србије, чиме је Кнић још једно место у коме грађани могу да се слободно информишу и упознају са Дверима.

Наредних дана, када канцеларија буде свечано отворена и освештана, повереништво Двери Кнић наставиће своје активности трибином у Гружи.

Испред повереништва у Книћу,
Владан Пантовић

Подржи Двери на изборима

  1. Ваш потпис ЗА Двери
Српска народн…


Глас дијаспор…


ГЛАС ДИЈАСПОРЕ

3ma media KG


Покрет Жене…


Покрет ЖЕНЕ САВЕСТ СРБИЈЕ

Текст за претрагу

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: