Двери: деманти PRESS-у

Двери: деманти PRESS-у


Деманти Двери – Покрета ЗА живот Србије поводом вести „Чавошки и Шошкић воде Двери“.

Београд, 08.03.2012

Покрет Двери демантује део текста који је објавио лист „Прес“, од 8. марта 2012. године, на 2. и 3. страници, под насловом „Чавошки и Шошкић воде Двери“.

Први разлог демантија је управо овакав наслов који представља неистину.

У кратком телефонском разговору, на питање новинара ко од јавних личности подржава Двери, Бранимир Нешић је навео неколико имена истакнутих интелектуалаца, уметника и спортиста које су до сада јавно изразизили своју подршку Дверима (проф. др Јасмина Вујић, проф.др Коста Чавошки, проф. др Смиља Аврамов, проф. др Мило Ломпар, проф. др Мила Алечковић, Добрица Ерић, Милутин Шошкић, проф.др Љубомир Протић, проф. др Александар Липковски). Изражавање подршке свакако не значи да они „воде“ Двери, као што је насловом нетачно инсинуирано.

Исто важи и за део текста где је Нешићев одговор на питање „ко подржава Двери“,  новинар Б. Б. погрешно интерпретирао да ће наведене личности бити „у врху изборне листе Двери“.

Ценећи подршку свих поменутих личности, а у циљу истине и поштовања новинарске етике, захтевамо да без накнаде, а у смислу члана 47. Закона о јавном информисању (Службени гласник РС број 43/03; 61/05; 71/09) објавите наведени деманти.

: Служба за односе са јавношћу Двери

Подржи Двери на изборима

  1. Ваш потпис ЗА Двери

Eine Antwort

  1. Ako se Srbija ne ujedini, nego svako vuce na svoj kraj, opet ce mo imati Bandu Borisa Tadica. Slusao sam prof. Deretica., koji je izneo istine o kriminalcima koji unistavaju Srbiju. To se odavno zna. Dobio je aplauze, ali veliko razocarenje, nista nije rekao kako da se postigne jedinstvo. Naprotiv hoce sam. Nije spreman za jedinstvo da zrtvuje sebe, a bez jedinstva nema uspeha i slobodne Srbije. Dok ovi glasno govore, Tadic i klapa, zakulisno rade svoj posao. Ovaj demant govori nesto vise i razocaran sam kako je napisan. Molim da se proveeri ko je to pisao, jer mislim da je destruktivan, i bolje je bilo da nije ni pisan, pa da se ostavi nek mase same uvide ko vodi . Neko kao da se nasao uvredjen…..

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: