BESPLATAN PROGRAM ZA UPRAVLJANJE KUĆNIM BUDŽETOM

BESPLATAN PROGRAM ZA UPRAVLJANJE KUĆNIM BUDŽETOM

www.biznisplan.com

PKB.jpg

Koliko nas ima realne podatke o tome koliko novca potroši? Priznaćete, malo je onih koji o tome vode računa. Uglavnom se, po starom domaćem običaju, troši više nego što se zarađuje, i tako završi u minusu ili kreditima kojima se otplaćuju krediti.

Možda, ipak, ima načina da se u svaku kuću uvede pouzdan računovođa koji će svima olakšati kontrolu ličnih finansija, a da za to neće tražiti platu.

Reč je o malom, ali moćnom programu za upravljanje ličnim, odnosno porodičnim budžetom – kaže autor softvera “Plan budžeta”, ekonomski konsultant, Dragan Ljubisavljević.

“Plan budžeta” je program koji čine tabele prihoda, troškova i bilansa po mesecima.  Pored toga, sadrži najvažnije pokazatelje strukture svih ovih kategorija, kao i njihovo kretanje tokom godine. Jasan pregled omogućuju i grafikoni, kako na mesečnom, tako i na godišnjem nivou.

Svakodnevnom evidencijom, koja ne oduzima vise od 10 minuta, moguće je uštedeti i do 15 odsto troškova na godišnjem nivou, bez ugrožavanja dostignutog nivoa standarda života – tvrdi Ljubisavljević.

U želji da nam svima bude lakše, a u dogovoru sa autorom, “GLAS DIJASPORE” svim čitaocima stavlja na raspolaganje ovaj program potpuno besplatno. Mošete ga “skinuti” putem ovog linka,

Eine Antwort

  1. Navedeni linkovi nisu dobro postavljeni. Dakle, matična strana je http://www.biznisplan.com, a link do opisa programa i njegovog besplatnog preuzimanja je: http://biznisplan.com/index.php?route=product/product&product_id=56

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: